Nu på bio

Det senaste på biofronten!

Sök Stäng sök
Fredrik Wikingsson pissar på spraytan i Let's Dance: "Så jävla uselt"

Fredrik Wikingsson pissar på spraytan i Let's Dance: "Så jävla uselt"

Filmtopp
Filmtopp | Nyhet
28 februari 2023
Filmtopp
Filmtopp | Nyhet
28 februari 2023

TV4-programmet hamnade i poddens skottlinje

I podden Filip och Fredrik händer det att populära TV-program får sig en giftpil av duon. I senaste avsnittet pissar Fredrik Wikingsson på att spraytan används i "Let's Dance".

Det senaste avsnittet av Filip och Fredriks Podcast tog oss i vanlig ordning till flera platser när den populära duon ventilerade loss. I ett segment pratades trillade de in på TV4-programmet Let's Dance som har sin studio intill deras där de spelar in Alla mot alla. Fredrik Wikingsson kunde då inte hålla sig från att både påpeka och i samma veva dissa det faktum att deltagarna i Let's Dance har en spraytan-studio.

Fredrik Wikingsson pissar på spraytan i Let's Dance: "Så jävla uselt"
"Let's Dance" programledare David Lindgren och Petra Mede. Foto: TV4.

Fredrik Wikingsson om spraytan i Let's Dance: "Så jävla uselt"

När Let's Dance dök upp i podden var Fredrik Wikingsson snabb på att gå till attack mot deltagarnas användning av spraytan:  

– Det är otroligt att det i den korridoren vi nu spelar in Alla mot alla så pågår Let's Dance-förberedelser. Bredvid våra loger finns det då en spraytan-studio för deltagarna. Det är klart att det är så, men det är så jävla, jävla uselt, säger Wikingsson i Filip och Fredrik.

Vännen och kollegan Filip Hammar menar att spraytan är ett knep som används för att man likt bodybuilders ska framhäva kroppen bättre och "se mer rippad ut". Wikingsson blev då påmind om ett intervjujobb han gjorde om Gyllene tider som fick honom sparkad från tidningen.

Drygt 14 minuter in på avsnittet kan du höra segmentet i podden där "Let's Dance" hamnar i skottgluggen:

Frank Stenhammar

Mer läsning:

NÄSTA ARTIKEL