The Flash.

Första reaktionerna på The Flash: "En av de bästa superhjältefilmerna"

Filmtopp
26 april 2023 kl. 08:04

Responsen är överväldigande

Snart är det dags för "The Flash" att rusa in på biograferna. I sommar är det nämligen premiär för DC-filmen med omtalade Ezra Miller i huvudroller.

I regi av Andy Muschietti, som kanske mest är känd för filmatiseringen av Stephen King-skräckisen Det (2019), är det snart dags för superhjältefilmen The Flash att få biopremiär världen över.

Titelpersonen spelas av Ezra Miller, som tidigare porträtterade karaktären i filmer som Justice League (2017), Suicide Squad (2016) och Batman v Superman (2016). Skådespelaren har de senaste åren varit i blåsväder och arresterats för våldsamt beteende och anklagats för att ha försätt en tolvårig flicka med droger.

Utöver Ezra Miller syns även Ben Affleck, Michael Shannon, Michael Keaton och Ron Livingston bland rollerna.

Första reaktionerna på The Flash: "En av de bästa superhjältefilmerna"

Nu när premiären för The Flash närmar sig har även de första reaktionerna från de som har fått förmånen att smygtitta på filmen börjat ramla in – och de är överväldigande positiva.

En av de som hyllar filmen är Steven Weintraub, chefredaktören på den stora filmtidningen Collider. En annan är Erik Davis, som arbetar med Fandango och Rotten Tomatoes. Här nedan kan du se vad som sagts!

"The Flash" har svensk biopremiär den 14 juni.

ANNONS
ANNONS
NÄSTA ARTIKEL