Nu på bio

Det senaste på biofronten!

Film och serietips för helgen (v.43)

Film och serietips för helgen (v.43)

Filmtopp
Filmtopp | Nyhet
23 oktober 2020
Filmtopp
Filmtopp | Nyhet
23 oktober 2020

Starkaste premiärhelgen på länge!

Helgens streamingtips bjuder på något för alla, från en unik inblick i Bruce Springsteens skapandeprocess till krigslystna barbarer och Borats efterlängtade återkomst.

"Bruce Springsteen's Letter to You", "The Barbarians" och "Borat Subsequent Moviefilm" utgör veckans hetaste premiärer. 

Med dokumentären om "Bossen" släpper Apple TV+ sin hetaste titel på länge. Här får vi inte bara se hur mannen bakom Born to Run arbetar med sitt klassiska E Street Band i studion, vi får också ta del av känslosamma berättelser. Läs Filmtopps recension av Bruce Springsteen's Letter to You här.

Det är dags för nästa stora blockbusterserie på Netflix, The Barbarians. Detta påkostade actionkalas berättar om det berömda slaget vid Teutoburgerskogen. Blir det blodigt? Vulkaniskt. Streamingtjänstens nästa stora hitserie? Det återstår att se. 

Och så var tiden äntligen kommen. Sacha Baron Cohen är tillbaka som den antisemitiske kazakstanska TV-reportern Borat på äventyr i USA. Borat Subsequent Movie finns att se på Amazon Prime Video och emellanåt är den precis lika kontroversiell som vi kunnat föreställa oss. Inte minst har produktionen redan hunnit stämmas för en falsk intervju, läs mer om det här

För fler nyheter och tips --> Scrolla vidare!

 

NÄSTA ARTIKEL