Nu på bio

Det senaste på biofronten!

Sök Stäng sök
Borat 2 stäms för falsk intervju

Borat 2 stäms för "falsk intervju"

Filmtopp
Filmtopp | Nyhet
16 oktober 2020
Filmtopp
Filmtopp | Nyhet
16 oktober 2020

Sacha Baron Cohen fortsätter att röra upp känslor.

Inför premiären av "Borat 2" på Amazon Prime Video stäms nu filmens team av en förintelseöverlevares familj. De menar att man lurat familjemedlemmen Judith Dim Evans till att medverka i vad hon trodde var en seriös dokumentär.

Snart kommer den efterlängtade Borat-uppföljaren med Sacha Baron Cohen tillbaka i rollen som den fördomsfulle och antisemitiske reportern från Kazakhstan. Men det är inte bara glada och förväntansfulla miner inför den stora comebacken. Under inspelningen har man intervjuat Judith Dim Evans som överlevde förintelsen. Hon kände inte till att intervjun var till för en komedifilm, utan ställde upp i tron om att det var en seriös dokumentär, och flög därför till Atlanta för att medverka. 

I somras gick Evans bort och nu stämmer hennes familj produktionen, rapporterar TMZ. De kräver att man tar bort sekvensen hon medverkar i och betalar dem ett skadestånd på omkring 665 000 kronor. 

Ifall produktionen kommer att lyssna och ge vika efter stämningen återstår att se. 

"Borat 2" – med titeln "Borat Subsequent Moviefilm: Delivery of Prodigious Bribe to American Regime for Make Benefit Once Glorious Nation of Kazakhstan" – släpps på Amazon Prime Video den 23:e oktober. 

För fler nyheter --> Scrolla vidare!

NÄSTA ARTIKEL