Fans har hittat första CGI-missen i House of the Dragon

Fans har hittat första CGI-missen i House of the Dragon

Filmtopp
Uppdaterad kl. 10:09 | Publicerad 07 september 2022 kl. 07:09

Och den är en stor sådan

Det tog endast två och ett halvt avsnitt för internet att få en CGI-miss i "House of the Dragon" att skratta åt. Se blundern här.

Just nu pågår den hajpade duellen mellan Amazon Prime Videos Sagan om Ringen: Maktens Ringar och HBO:s House of the Dragon. Medan den förstnämnda blivit hånad för sitt karaktärsregister har Game of Thrones-spinoffen klarat sig betydligt bättre på den fronten. Nu får serien om huset Targaryen istället smaka på internets piska för en blunder gällande en CGI-miss på Kung Viserys Targaryens hand.

Första CGI-missen i House of the Dragon
Kommer "House of the Dragon" också att få sig en blooper reel? Foto: HBO Max.

Game of Thrones var känt för att kunna slå till med härliga blunders där hela produktionen tycks ha blivit blind. Det har bland annat rört sig om bloopers som kaffekoppar och mikrofoner som stannat i tagningar, till avkapade fingrar som plötsligt inte längre är avkapade. Det senaste påminner om CGI-bloopern i veckans avsnitt av House of the Dragon

I det tredje avsnittet ska Viserys hand vara infekterad efter att han skurit sig illa på sin järntron. Så vad är den stora missen? I en scen har ser vi hur han tydligt har på sig gröna CGI-handskar, som postproduktionsteamet glömt att måla på sin effekt. Det ser kort och gott riktigt illa ut, vilket förstås bryter magin. 

Se första CGI-missen i "House of the Dragon" som nu sprids på Twitter: 

Att tittarna redan fångat upp en blooper, som dessutom är så här tydlig, är inget gott tecken för den nya serien. Vi vågar nog gissa oss att arbetare i teamet nu kastas in för att göra extra jobbpass och säkerställa att det inte dyker upp några fler under den pågående säsongen.

Mer läsning:

 

NÄSTA ARTIKEL