House of the Dragon

Så ser du House of the Dragon gratis

  • HBO
Filmtopp
02 september 2022 kl. 12:20

En av de största serierna just nu

Nyligen släppte HBO Max sin nya megasatsning "House of the Dragon" som är en prequel till "Game of Thrones". Serien har mottagits med öppna armar och nu går det att streama den gratis.

Vad som har beskrivits som årtioendets stora TV-seriestrid är igång. I dag har Amazons Sagan om ringen: Maktens ringar premiär och för mindre än två veckor sedan landade HBO Max nya flaggskepp House of the Dragon.

Båda serierna spås bli ordentlige tittarfavoriter, men vilken av dem kommer att få flest att starta ett abonnemang hos de olika aktörerna i fråga?

House of the Dragon
Rhys Ifans i "House of the Dragon". Foto: HBO Max.

Delar House of the Dragon-avsnitt gratis

Ett led i strategin som HBO Max har slagit till med, är att erbjuda det första (och bästa) avsnittet av House of the Dragon helt gratis. Allt som behövs för att ta del av avsnittet är en internetuppkoppling.

Alla som vill se alla de smarriga ingredienser som gjorde Game of Thrones så älskat, hittar det första avsnittet av House of the Dragon HBO Max YouTube-kanal.

Positivt mottagande

Den nya House of the Dragon-serien har fått ett starkt positivt mottagande av publiken. I dagsläget har serien 8,9 av 10 på IMDb. Även på kritikerfronten har serien fått ett relativt gott mottagande där just det första avsnittet har lyfts fram som sevärt.

Mer läsning:

ANNONS
ANNONS
NÄSTA ARTIKEL