FÅNGARNA PÅ FORTET 2022: Peter Stormare tar över som gåtställare

FÅNGARNA PÅ FORTET 2022: Peter Stormare tar över som gåtställare

Filmtopp
Uppdaterad 06 juni 2022 kl. 09:06 | Publicerad 31 maj 2022 kl. 11:05

Stormare pratar i gåtor

En av Sveriges stora internationella filmstjärnor, Peter Stormare, dyker upp som den nye gåtställaren "Kapten Kaboom" i "Fångarna på fortet" 2022.

TV4 planerar just nu för Fångarna på fortet 2022 och i dag blev det känt att Peter Stormare får en roll i programmet. Han kommer nämligen att axla rollen som dess nya gåtställare. En roll som tidigare gjorts av bland annat Felix Herngren i karaktär som Dan Bäckman.

Det råder inga tvivel om att Peter Stormare, som har en lång och framgångsrik karriär med en rad världsberömda roller, fortfarande har saker att upptäcka i sin karriär. I ett uttalande berättar han att det här inte liknar något han tidigare gjort förut.

Han säger även följande: 

– Jag är mycket förtjust i absurditeter och dråpliga situationer så det här ska bli kanon. 

I programmet kommer Peter Stormare alltså att leda ett programmets mest kända tävlingsmoment där deltagarna måste svara på kluriga gåtor för att förtjäna en fördel.

När kommer Fångarna på fortet 2022?

Det finns ännu inget bekräftat datum för när vi kommer att få se tävlingsprogrammet återvända till TV-rutan. Däremot vet vi att den nya säsongen har planerad premiär till sommaren, så vi vågar räkna med att se de första avsnitten dyka upp i juni. 

Fångarna på fortet 2022 deltagare

TV4 håller fortfarande på att färdigställa sin lista med deltagare inför det kommande säsongen. Därför får vi vänta med att dela med oss av vilka som kommer att delta. 

Filmtopp håller dig uppdaterad om när exakt den nya säsongen får premiär, samt vilka som kommer att delta.

Mer läsning:

NÄSTA ARTIKEL