Nu på bio

Det senaste på biofronten!

Falsk identitet säsong 5 – det här vet vi

Falsk identitet säsong 5 – det här vet vi

Filmtopp
Filmtopp | Nyhet
09 april 2020
Filmtopp
Filmtopp | Nyhet
09 april 2020

Serien kommer tillbaka i maj.

På SVT Play kan du se den populära serien "Falsk identitet" som nu har hela fyra säsonger och fyrtio avsnitt ute för den som vill fly med fängslande crime. Snart kommer även en femte säsong – det här vet vi om den.

Falsk identitet säsong 5
Foto: SVT Play.

Aftonbladets erkände recensent Markus Larsson kallar serien för ett "oslagbart franskt mästerverk" och det är många som håller med honom. 

Nog är den franska serien Falsk identitet tokhyllad av massvis med seriefrossare, även de mest krästan. Och visst får vi tacka public service för att den finns att se på streamingtjänsten SVT Play.

I denna laddade thriller följer vi agenter på den hemligaste avdelningen inom den franska underrättelsetjänsten.

Streama Bäckström på C More.
Streama "Bäckström" på C More kostnadsfritt under 2 veckor.

Fortsättningen släpps i vår

Du som följer serien och undrar ivrigt när vi ska få se mer, kan vi glädja med nyheten att Falsk identitet säsong 5 har premiär 1 maj. 

Inför den femte säsongen har seriens skapareteam dessutom fått med sig ett lyxigt redskap, i form av den Guldpalmsbelönade regissören Jacques Audiard, som vann det prestigefyllda priset för brottsdramat Dheepan från 2015. Med detta sagt bådar det givetvis gott för den femte säsongen av Falsk identitet

I den fjärde säsongen trappades spänningen upp rejält och vi har förhoppningsvis lika mycket nagelbitande drama att njuta av även den här gången, när vi återser Malotru och gänget. 

Säsong 5 av "Falsk identitet" består av 10 avsnitt. 

MER LÄSNING: 

Innan vi dör säsong 3 – blir den av? 
Gåsmamman säsong 5 – detta vet vi

NÄSTA ARTIKEL