The Flash

Ezra Millers The Flash riskerar att fimpas

11 augusti 2022 kl. 19:08
ANNONS
ANNONS

Ezra Millers beteende äventyrar filmen.

Ezra Miller är, som vi har fått bekräftat flertalet gånger den senaste tiden, en relativt stökig individ. Nu rapporteras det att hans kommande "The Flash"-film riskerar att fimpas på grund av hans irrationella beteende.

Det är skådespelaren Ezra Miller, stjärnan i kommande The Flash, som ska ha fått Warner Bros. att fundera på att överge den kommande superhjältefilmen. Den senaste tiden har Miller anklagats och åtalats för diverse kriminella ting, som till exempel stölder i Vermont, hotfullt beteende, slagsmål med mera. Miller blev tidigare i år arresterad flera gånger på Hawaii.

Produktionsbolaget Warner Bros. har svårt att besluta hur de ska bemöta problematiken kring Miller, enligt The Hollywood Reporter (THR). Premiären av filmen är planerad till juni 2023, men förbättras inte situationen inom en nära framtid ska det till och med vara på tal att överge filmen helt och hållet.

Miller klev in i DC Comics filmuniversum första gången 2015, när han medverkade i Barman v Superman: Dawn of Justice. Därefter har han repriserat rollen flertalet gånger, bland annat i Justice League (2017).

Warner ser tre möjliga utgångar för Ezra Miller

Enligt THR förutspår Warner Bros. tre möjliga utgångar. Den första av dem innebär att Miller söker professionell hjälp för att ta itu med sina demoner, varefter han öppnar upp och förklarar sig, för att till sist kunna vara begränsat delaktig i marknadsföringen av The Flash.

Det andra scenariot bolaget ser framför sig är att Miller inte söker hjälp, men att de ändå släpper filmen – dock utan skådespelarens närvaro i samband med pressevenemang och utan att han har någon framtid inom filmuniversumet.

Den tredje utgången de ser framför sig är att situationen fortsätter att förvärras. Skulle det bli fallet kan de drastiska åtgärden om att fimpa projektet helt och hållet.

Mer läsning:

ANNONS
ANNONS
NÄSTA ARTIKEL