Ezra Miller talar ut: "jag söker hjälp"

Ezra Miller talar ut efter anklagelserna: "jag söker hjälp"

Axel Diedrichs
16 augusti 2022 kl. 07:08

Skådespelaren hoppas på att komma tillbaka

Efter en stormande tid med flera brottsanklagelser väljer nu skådespelaren Ezra Miller att söka hjälp, detta bekräftar hen själv i ett uttalande.

De senaste åren har det blåst kraftigt runt den ickebinära skådespelaren Ezra Miller som anklagats för flera grova brott, varav två stycken bara i år. Nu går hen ut och berättar om att hen tar professionell hjälp i hopp om att bli bättre. 

Förutom att ha anklagats för att ha brutit sig in i ett hem i Vermont och snott sprit, har det även fångats på film när Miller ser ut att försöka strypa en kvinna på Island. Likaså har hen blivit arresterad två gånger på Hawaii i år, en gång för trakasserier. Av dessa fall har inget av dem tagits vidare till rätten. 

Tidigare i sommar kunde vi även rapportera om att föräldrarna till en 18-årig kvinna vid namn Tokata Iron Eyes anklagade Miller för att under en längre tid haft ett dåligt inflytande på henne.

"Jag lider av komplexa psykiska problem"

I ett uttalande via tidningen Variety berättar Ezra Miller följande om varför hen nu söker hjälp:

– Efter att nyligen ha gått igenom en tid av intensiv kris, förstår jag nu att jag lider av komplexa psykiska problem och har påbörjat pågående behandling. Jag vill be alla om ursäkt till alla som blivit oroliga och upprörda över mitt tidigare beteende. Jag är fast besluten att göra det som krävs för att komma tillbaka till ett hälsosamt, säkert och produktivt stadie i mitt liv.

Ezra Miller talar ut efter anklagelserna: "jag söker hjälp"
Ezra Miller som The Flash. Foto: Warner Bros.

Mängden skandaler har inte bara skadat Millers profil, utan även filmbolaget Warner Bros., som har med honom i både deras DC-satsning och Fantastiska vidunder-filmerna. Inte minst har frågan vuxit om hur de ska göra med den kommande The Flash-filmen i vilken Miller är stjärnan. Warner Bros. sägs stå fullt bakom skådespelaren i hens kamp för att bli bättre. 

"The Flash" är tänkt att ha biopremiär den 23 juni 2023 och sägs vara en av de viktigare filmerna i studions DC-universum. I den ser vi även både Ben Affleck och Michael Keaton som Batman. Det återstår att se ifall Miller tills dess vunnit tillbaka folkets hjärta.

Mer läsning:

ANNONS
ANNONS
NÄSTA ARTIKEL