Nu på bio

Det senaste på biofronten!

Sök Stäng sök
Ezra Miller hyllas av The Flash-regissören: En av mina bästa upplevelser

Ezra Miller hyllas av The Flash-regissören: "En av mina bästa upplevelser"

Sofie Landgren
Sofie Landgren | Nyhet
27 juni 2023
Sofie Landgren
Sofie Landgren | Nyhet
27 juni 2023

Kontroversielle skådespelaren får viss upprättelse

Under en ny intervju gav regissören bakom "The Flash", Andy Muschietti, beröm till den stökiga skådespelaren Ezra Miller. Han beskrev deras arbetsrelation som en av de bästa upplevelserna i hans karriär.

Efter många om och men finns DC-filmen The Flash nu att se på bio. Det är en film vars premiär har skjutits upp otaliga gånger och vars fokus snarare har handlat om de rubriker som huvudrollsinnehavaren Ezra Miller har skapat. Men nu får The Flash-stjärnan viss upprättelse – tack vare lovord från filmens regissör.

The Flash-regissören hyllar Ezra Miller: "En av mina bästa upplevelser"
Ezra Miller. Foto: Warner Bros. Pictures.

The Flash-regissören hyllar Ezra Miller: "En av mina bästa upplevelser"

Att säga att Ezra Miller har orsakat Warner Bros. huvudvärk skulle förmodligen vara århundradets underdrift.

Den stökiga stjärnan Ezra Miller, som spelar huvudrollen i superhjältefilmen The Flash 2023, har hamnat i blåsvädret om och om igen det senaste året. Hens beteende har resulterat i en stämpel som en av de mest kontroversiella skådespelarna som arbetar i dag, och det är mycket tydligt att studion har ansträngt sig för att "överhypea" filmen i ett försök att kompensera och motverka den negativa pressen.

Ezra Miller riskerade i början av året ett 26 år långt fängelsestraff för ett av hens många upptåg – i det här fallet för att ha brutit sig in hos sin granne och stulit alkohol. Men efter en överenskommelse med domstolen landar straffet på endast ett års villkorlig dom.

Trots Millers status som en sällan skådad bråkstake har The Flash-regissören Andy Muschietti nu sagt i en intervju med Deadline att samarbetet mellan dem var helt fantastiskt.

– Jag visste det från filmerna jag har sett med [Ezra Miller]. Det var inte förrän jag träffade hen som jag insåg att hen också var en oklanderlig komiker. Definitivt en av mina bästa upplevelser med en skådespelare i hela min karriär, berättar Andy Mushietti om sitt samarbete med Ezra Miller.

Recension: The Flash (2023)
Foto: Warner Bros. Pictures.

Nu ute på svenska biografer

The Flash är producerad av Barbara Muschietti och Michael Disco, med ett manus skrivet av Christina Hodson, och John Francis Daley & Jonathan Goldstein samt Joby Harold, baserad på karaktärer från DC. Warner Bros. Pictures presenterar en Double Dream/a Disco Factory-produktion av regissören Andy Muschietti.

Missa inte "The Flash" 2023 som nu finns ute på svenska biografer.

NÄSTA ARTIKEL