Senaste reaktionerna på Gladiator 2: ”Fantastisk” och ”extraordinär”

EXTRA: Trailern till Gladiator 2 är här – gåshudsframkallande action

Emil Oscar Rasmussen
09 juli 2024 kl. 15:20

Se trailern till Ridley Scotts Gladiator-uppföljare

I november smäller det – då är det dags för uppföljaren till Ridley Scotts actionklassiker "Gladiator". Nu har den första officiella trailern till "Gladiator 2" släppts.

EXTRA: Trailern till Gladiator 2 är här – gåshudsframkallande action
Pedro Pascal i "Gladiator II". Foto: Paramount Pictures.

Det var 24 år sedan som Ridley Scott gjorde succé med Gladiator (2000), den gången med Russell Crowe i huvudrollen. Nu är den långa väntan på uppföljaren snart över när vi istället kommer att få följa Paul Mescal som en uppvuxen Lucius i Gladiator II.

Den nya filmen, där vi även ser stjärnor som Denzel Washington, Pedro Pascal, Joseph Quinn, Connie Nielsen m.fl. har premiär i november 2024 och nu har filmens första officiella trailer släppts.

OBS! Vi kan lyfta ett litet varningens finger om att trailern verkar avslöja stora delar av handlingen. Vill man se filmen med ett så blankt blad som möjligt kan den därför vara värd att undvika.

LÄS OCKSÅ: Alexander Karim klar för Gladiator 2

Se trailern till Gladiator II här:

I den pampiga nya trailern till Gladiator II kan vi se glimtar av filmens stjärnor i actionladdade sekvenser som i många fall påminner oss om vad som gjorde den första filmen så älskad och framgångsrik.

Handlingen i filmen ser i mångt och mycket ut att vara en snarlik historia som den vi fick följa med Russell Crowe som Maximus, men denna gången är det istället Lucius som från en position av maktlöshet trotsar de med inflytande i Rom. Givetvis med gladiatorarenan som främsta plattform.

Det här är de första klippen från filmen som har släppts för allmän beskådan, men från de som har haft äran att se förhandsvisningar av filmen har reaktionerna varit väldigt positiva. De första läckta reaktionerna benämnde filmen som Ridley Scotts "första mästerverk" på flera år, och även skådespelarna har hyllats till skyarna för sina insatser.

LÄS OCKSÅ: Biofilmer 2024

ANNONS
ANNONS
NÄSTA ARTIKEL