EXTRA: Se första trailern till nya Lejonkungen – då har den premiär

EXTRA: Se första trailern till nya Lejonkungen – då har den premiär

Axel Diedrichs
29 april 2024 kl. 17:04

Disney vill avsluta året storartat

Nu har en första trailer till "Mufasa: Lejonkungen" landat. I den stora filmsatsningen följer vi Mufasa som en föräldralös unge.

2019 släppte Disney deras live action-remake på Lejonkungen. Fem år senare är det dags att återvända till lejonens värld. Den här gången i en prequelberättelse som låter oss följa en ung Mufasa som söker sig fram genom livet, och som snart ställs inför en mäktig och farlig fiende. Den 4 april släppte filmjätten en första bild från den kommande filmen som fått titeln Mufasa: Lejonkungen. Nu har de delat med sig av en allra första trailer, som utlovar mäktiga vyer kantade med händelserik action. Kort och gott ett äventyr lämpat för bioduken.

Här ser du trailern till "Mufasa: Lejonkungen":

Känns trailern ovan något luddig? Så här skriver Disney om filmens handling (även det kanske inte supertydligt):

Berättelsen, som skildras genom tillbakablickar, introducerar Mufasa som en föräldralös unge, vilse och ensam tills han möter ett lejon vid namn Taka – arvtagaren till en kunglig blodlinje. Det tillfälliga mötet sätter igång en omfattande resa för en missanpassad grupp i jakt på att hitta sitt öde. Deras lojalitet till varandra kommer snart att testas när de kämpar för att undvika en hotfull och dödlig fiende.

Den efterlängtade äventyrsrullen "Mufasa: Lejonkungen" har biopremiär i Sverige den 20 december. Därmed blir den Disneys stora julfilm 2024.

ANNONS
ANNONS
NÄSTA ARTIKEL