Disney släpper första bilden på ”Mufasa: The Lion King” – då har den premiär

Disney släpper första bilden på ”Mufasa: Lejonkungen” – då har den premiär

  • Disney+
Axel Diedrichs
04 april 2024 kl. 12:04

Snart kommer berättelsen om en ung Mufasa

Sedan en tid tillbaka har en ny Lejonkungen-film varit på väg. Nu har Disney släppt en allra första film på ”Mufasa: Lejonkungen”.

2019 släppte Disney en otecknad bioversion på Lejonkungen med en stjärntät ensemble där skådespelare som Donald Glover, James Earl Jones och Seth Rogen tog plats. Nu är uppföljaren Mufasa: Lejonkungen på god väg, och den görs av ingen mindre än den Oscarsbelönade regissören Barry Jenkins. Nu har tidningen The Insider släppt den första bilden från vad som komma skall.

Foto: Disney.

Första bild släppt på Mufasa: The Lion King – då har filmen premiär

Live action-versionen lockade miljontals människor till biograferna världen över. Men den mottogs inte lika fint som exempelvis nyversionen på Djungelboken. Men som man säger läker tiden alla sår. Många Disneyfans är nu högst förväntansfulla på Mufasa: The Lion King som kommer ut senare i år.

Bilden som nu har blivit tillgänglig för oss att se visar en ung Mufasa som blickar ut över Stolthetens Land, vilket han senare kommer att överlämna till sin son Simba. Att Mufasa är själv på bilden kan återspegla det faktum att han inte har en stark mentorfigur i sitt liv.

Bland de skådespelare som vi vet kommer att medverka i filmen finns Seth Rogen som Pumbaa. 

"Mufasa: Lejonkungen" har amerikansk biopremiär den 20 december. Vi väntar fortfarande på vårt datum men troligtvis släpps den även i Sverige antingen samma dag eller vecka. 

ANNONS
ANNONS
NÄSTA ARTIKEL