Per Morberg presenterar sin nya serie ”Morberg” – premiär i morgon!

EXTRA: Per Morberg gör comeback som skådespelare: ”Ska bli jätteroligt”

Axel Diedrichs
03 maj 2024 kl. 09:05

Bekräftar i TV

Många längtar efter att skådespelaren och TV-kocken Per Morberg ska göra en ny filmroll. Nu blir det äntligen av, berättar han själv i "Efter fem".

Per Morberg slog igenom stort när han på mitten av nittiotalet spelade Viggo Strieber i den legendariske såpan Rederiet, som vid den tiden hade omkring två miljoner TV-tittare. Sedan dess har han gjort en hel del olika roller, bland annat som Rövhalt i sitcom-klassikern Hem till Midgård och Olle Flodin i Lite som du. Vidare har han medverkat i en rad stora teaterpjäser, inte minst Under tidenDramaten, Sound of MusicGöta Lejon och Fröken Julie på Tullgarns slott.

Men de senaste åren har det blivit tunt med skådespeleri. Snarare har han förknippats desto mer med sin matlagning, och har både släppt kokböcker och drivit egna program. Det mest populära är förstås Vad blir det för mat? som visades i omgångar på TV4 mellan 2007-2017. Sedan i höstas har han släppt avsnitt till sitt eget matlagningsprogram – MORBERG – på YouTube.

Per Morberg ska göra ny film

Aktuell med sin nya bok Morberg lagar ute, gör Per Morberg nu PR för sig själv. I lördags såg vi honom dyka upp som en överraskning i Masked Singer där han gömde sig bakom Pirathajen. Nu har han även pratat med Tilde de Paula Eby i Efter fem. Då kom han med spännande nyheter, som inte rör någon kokbok.

– Nu är jag på väg tillbaka till filmens värld. Jag har en grej på gång som jag inte tänker berätta om, men som jag har på gång, säger han i programmet. 

När Tilde försöker få ut mer information om vad det är för projekt vägrar han berättar närmare om det, men fastställer att det inte bara är snack utan att det garanterat kommer bli av.

– Jätteroligt ska det bli, säger han.

En spännande nyhet för fansen som länge hoppats på att Morberg ska komma tillbaka och göra fler manusbaserade roller.

Filmtopp håller dig uppdaterad om vad det är Per Morberg ska hitta på framför kameran.

ANNONS
ANNONS
NÄSTA ARTIKEL