Per Morberg presenterar sin nya serie ”Morberg” – premiär i morgon!

Per Morberg gör comeback i slutet av april

Filmtopp
04 april 2024 kl. 19:04

Släpper nya boken "Morberg lagar ute"

Snart är Per Morberg tillbaka i rampljuset. Den här gången släpper han boken "Morberg lagar ute" som finns att beställa på nätet.

I höstas släppte skådespelaren och stjärnkocken Per Morberg sin egenproducerade serie MorbergYouTube. Idén bakom den var att ge tittarna så gott som ocensurerade videor om hans olika matrelaterade äventyr. Det elfte och senaste avsnittet, Det blev ett kök till slut, kom ut för mer än en månad sedan och därefter har det varit tyst runt Morberg och vad han hittar på om dagarna.

Skärmdump via Per Morbergs Instagram-konto.

Morberg aktuell med nya boken "Lagar ute" – en hyllning till det enkla och nära

Nu är Per Morberg återigen i ropet, med den helt nya boken Lagar ute som kommer ut den 26 april. I boken får läsaren följa med honom när han lagar nya och gamla favoriter i skogen, vid sjön och hemma på gården i Sörmland.

– Man slår sig ner bland barr, kvistar och ljung eller tar på sig ett förkläde, en grillvante och kanske en extra tröja. Sedan kan det roliga börja. Jag gillar att laga mat i det fria. Det är mer än bara matlagning. Det är en hyllning till det enkla och nära, till ursprunget, säger Per Morberg om sin bok.

Du som vill beställa hem "Lagar ute" kan göra det redan nu och ordna ett signerat exemplar via Adlibris.

ANNONS
ANNONS
NÄSTA ARTIKEL