Nu på bio

Det senaste på biofronten!

EXTRA: Bond 25 har fått titel och premiärdatum!

EXTRA: Bond 25 har fått titel och premiärdatum!

Eric Diedrichs | Nyhet
21 augusti 2019
Eric Diedrichs | Nyhet
21 augusti 2019

"No Time to Die" släpps nästa år.

Det har varit en hel del skriverier om den 25:e Bondfilmen i ordningen. Nu slipper journalister världen över skriva "Bond 25", "James Bond 25" eller den bökiga omskrivningen "den 25:e Bondfilmen i ordningen". Nu har äntligen "Bond 25" fått en officiell titel – "No Time to Die".

Och så var det äntligen dags. "Bond 25" skall numera gå under namnet No Time to Die, vilket låter ungefär som något Bond skulle kunna replikera när han bryter sig loss från Goldfingers farliga laser-kastrerare, efter att skurken svarat på frågan "Do you expect me to talk?" med den klassiska repliken "No Mr. Bond, I expect you to die."

Arbetet med den nya Bondfilmen har varit präglat med problem från starten. I sisådär ett halvår spelade Daniel Craig svårflirtad med uttalanden som "Jag skär hellre upp mina handleder än spelar Bond igen". Vi förstår att han ställde sig skeptisk till att spela Bond igen på grund av de stunttrick som tar stryk på kroppen; under filmseriens gång har har haft flera skador. Men när någon nolla adderades på lönechecken, och han därmed blev Hollywoods bäst betalde skådespelare, kunde han nog inte tacka nej till att spela agenten med rätt att döda igen.

Fast då tog nästa problem vid när regissören Danny Boyle hoppade av projektet på grund av meningsskiljaktigheter med producenterna. Manuset skrotades och True Detective-regissören Cary Fukanaga tog över registolen.

Nu har själva inspelningen pågått under en tid, men den har i sin tur präglats av diverse olyckor och skador. Exempelvis fick Daniel Craig flygas hem med helikopter från Jamaica efter att ha skadat ankeln.

Likväl har produktionsbolagen Metro-Goldwyn-Mayer vågat gå ut med ett premiärdatum. Den 2 april 2020 har No Time to Die världspremiär i Nederländerna, den 8 april är det dags här hemma i Sverige.

Vad tycker du om titeln "No Time to Die"?