Nu på bio

Det senaste på biofronten!

Bond 25 tvingas stoppa produktionen – Daniel Craig skadad

Bond 25 tvingas stoppa produktionen – Daniel Craig skadad

Kristian Andersson | Nyhet
15 maj 2019
Kristian Andersson | Nyhet
15 maj 2019

Inspelningen pausas på grund av olycka med Daniel Craig.

Foto: MGM – Daniel Craig som James Bond. 

"Bond 25" har fått ett nytt dilemma! Vi har fått veta att Daniel Craig skadat sig under inspelningen av den nya filmen. Hur ska detta sluta?

Det är Variety som nyss gick ut med att Daniel Craig skadat ankeln under en sekvens på Jamaica. Han har därmed flugit hem till England för att röntga skadan. Detta gör att filmen blir ännu mer försenad.

Variety rapporterar vidare att filmteamet jobbade på de absolut sista scenerna på Jamaica, men att Craig har för ont i sin ankeln för att kunna fortsätta. Denna skada gör att man tvingas ställa in inspelningarna i Pinewood Studios som skulle ha börjat i slutet av veckan.

Värt att nämna är att det är den fjärde Bondrullen Craig blivit skadad i under inspelningarna. Han slog ut två tänder i Casino Royale, skar sig djupt under inspelningarna av Quantum of Solace och gjorde illa ett knä i Spectre. Kanske är det därför han sagt att ytterligare en Bondfilm skulle ha ihjäl honom.

Bond 25 har verkligen inte varit en smidig affär, med allt från byten av regissör till sista minuten-ändringar i manus, och nu skada på Craig.

Läs mer om vad vi vet kring den kommande Bondrullen! 

Är du sugen på mer Bond med Daniel Craig?