Nu på bio

Det senaste på biofronten!

Sök Stäng sök
True Detective regissören om att göra Bond 25

True Detective regissören om att göra Bond 25

Kristian Andersson | Nyhet
04 december 2018
Kristian Andersson | Nyhet
04 december 2018

Cary Fukunaga berättar om hans kommande prestigeprojekt "James Bond 25"

Det var inte så länge sedan regissören Danny Boyle kastade in handduken och hoppade av uppgiften att göra "Bond 25". Filmens nya regissör Cary Fukunaga hintar om att hans Bond kommer att genomgå en del förändringar. 

Kommande Bond 25 har fått en ny regissör, nämligen Cary Fukunaga, som skapat både True Detective och Netflix-serien Maniac. I en intervju med den filippinska tidningen The Inquirer pratar han om sitt prestigefyllda projekt. Han känner sig redo för utmaningen, och menar att Bond under hans kommando kommer att genomgå en del förändringar:

Jag måste förhålla mig till Bonds inre resa som började med Casino Royale, och fortsätta på det spåret. Jag är säker på att det kommer att bli en del förändringar, vilket är ett måste hos en karaktär för att den ska kunna ha en berättelse.

Fukunaga berättar vidare att han inte bestämt sig för om Christoph Waltz (Skurk i Spectre) och Ben Whishaws (Q) kommer tillbaka:

Vi är inte klara med manuset ännu, så jag vet inte riktigt hur berättelsen kommer att se ut. De är fantastiska skådespelare, så ifall det finns plats för dem i storyn har jag gärna med mig dem.

Visste du att Hugh Jackman tackade nej till att vara James Bond? Anledningen kanske förvånar dig.

MER LÄSNING: 

Årets bästa filmer

NÄSTA ARTIKEL