EXKLUSIVT: Filip och Fredrik bekräftar ny säsong av Alla mot alla – trots rykten

EXKLUSIVT: Filip och Fredrik bekräftar ny säsong av Alla mot alla – trots rykten

Emil Oscar Rasmussen
22 maj 2024 kl. 14:29

"Jag har sms:at med massa deltagare"

I ett samtal med Filmtopp avslöjar Filip Hammar och Fredrik Wikingsson att förberedelserna inför nästa säsong av "Alla mot alla" redan är i full gång.

Det är dags för final i den elfte säsongen av Alla mot AllaFilip Hammar och Fredrik Wikingssons älskade frågesport där kända svenskars allmänbildning sätts på prov i olika innovativa frågemoment.

Under veckan har semifinalerna rullat, där Bäst i test-duon David Sundin och Babben Larsson ställdes mot Ebba Kleberg von Sydow och Erik Haag i den första semifinalen och där Olof Lundh och Lotta Lundgren ställdes mot Magnus Bétner och Jennifer Kücükaslan i den andra.

I den första matchen var det favoriterna Ebba och Erik som drog det längsta strået, men i den andra stod Magnus och Jennifer för en skrällseger när de besegrade Olof och Lotta med en ynka poängs marginal.

EXKLUSIVT: Filip och Fredrik bekräftar ny säsong av Alla mot alla – trots rykten
Foto: Filmtopp Int.

Efter rykten om nedläggning – Filip och Fredrik bekräftar att Alla mot alla kommer tillbaka

Det har florerat rykten om att Alla mot alla kommer att läggas ned efter pågående säsong, men nu bekräftar Filip och Fredrik för Filmtopp att förarbetet inför kommande säsong redan är igång, och att fler avsnitt definitivt kommer att bli av.

Filmtopp intervjuade Filip och Fredrik inför finalveckan av Alla mot alla, i samband med ett premiärevent för den nya streamingtjänsten Max, och fick då ett definitivt besked om programmets vara eller icke vara.

– Inför varje säsong så tänker vi nog att det ska vara den sista, så det tänker man väl nu också. [Men] nu håller vi på och förbereder för nästa, så jag har sms:at med massa deltagare, säger Fredrik Wikingsson och avrundar med att slå fast att arbetet "rullar på".

Filip Hammar stämmer in, men förtydligar att de inte nödvändigtvis tänker att varje säsong är den sista, utan att det snarare är en paus som kan bli aktuell.

– Vi vet inte, men det ska göras mer i alla fall, säger Hammar.

Finalen av "Alla mot alla" 2024 är uppdelad över två avsnitt som visas på Kanal 5 och på Max den 22 och 23 maj.

ANNONS
ANNONS
NÄSTA ARTIKEL