Fredrik Wikingsson stöter bort Filip Hammar i reklam för Alla mot Alla

Fredrik Wikingssons hint: ”Alla mot alla” kan göra sin sista säsong

  • Discovery+
Axel Diedrichs
Uppdaterad 31 januari 2024 kl. 16:01 | Publicerad 27 januari 2024 kl. 09:01
ANNONS
ANNONS

Lider programmet mot sitt slut?

Ett inlägg som Fredrik Wikingsson lagt ut på Instagram hintar om att "Alla mot alla" snart kan ta slut inom en väldigt snar framtid.

Under hösten fick tittarna följa med i den tionde säsongen av Filip Hammars och Fredrik Wikingssons lekfulla frågesportprogram Alla mot alla, detta i vad som var en All Star-säsong med flera av deras vassaste deltagare. Snart är programmet tillbaka med en ny säsong och även den här gången rör man om i grytan. Nu ska flera av de etablerade paren byta deltagare med varandra. 

Fredrik Wikingssons hint: ”Alla mot alla” kan göra sin sista säsong
Foto: discovery+.

Fredrik Wikingssons hint: ”Alla mot alla” kan göra sin sista säsong

Med tio säsonger ute har Alla mot alla börjat kännas som en institution i mångas liv – en självklarhet alltid att alltid kunna räkna med i vardagens pausunderhållning. Men Fredrik Wikingssons senaste inlägg på Instagram påminner oss om att vi inte ska ta programmet för givet. Det kan till och med vara som så att det tar slut med sin kommande säsong. 

Inför varje säsong har Wikingsson som tradition att be om idiotfrågor till programmet från sina följare, där den med bäst fråga belönas med en swish på 1000 kronor. Beloppet har successivt blivit högre med tiden och inför den här gången slår han till med en belöning i form av rekordbeloppet på 2000 kronor. 

– Kanske sista chansen NÅGONSIN för er att bidra med IDIOTFRÅGOR, skriver Fredrik Wikingsson på Instagram och uppmanar sina följare att skicka in sina bidrag. 

När programledaren betonar att det kan bli allra sista gången som tittarna får chansen att skicka in sina idiotfrågor väcker det naturligtvis spekulationer om Alla mot allas framtid. 

Flaggat för att vilja göra mer film

Om vi läser in för mycket i Fredrik Wikingssons hint, eller om det faktiskt blir som så att Alla mot alla läggs ned, återstår att se. Men han har nyligen flaggat för att han känner sig sugen på att göra annat. När Aftonbladet bad honom sätta plus på karriären slog han till med svaga 1/5: 

– Jag känner att det är väldigt mycket jag vill göra som jag inte gör. Jag skulle jättegärna vilja skriva en långfilm, jag skulle vilja regissera, men man hinner inte det där. Jag har stagnerat lite. Ett plus kan du sätta!

Filmtopp håller dig uppdaterad om vad som händer runt "Alla mot alla" i framtiden.

ANNONS
ANNONS
NÄSTA ARTIKEL