Nu på bio

Det senaste på biofronten!

Sök Stäng sök
Uncut Gems

Eventuell uppföljare till Adam Sandlers succé Uncut Gems?

Ebba Bengtsson | Nyhet
30 april 2022
Ebba Bengtsson | Nyhet
30 april 2022

Tredje samarbetet mellan regissörerna och skådespelaren

Det är nu officiellt att Josh och Benny Safdie ska återförenas med Adam Sandler på en ny film. Vad projektet kommer handla om är dock okänt.

Adam Sandler ska återförenas med regisörrerna Josh och Benny Safdie på ett nytt spännande projekt. Sandler meddelade Entertainment Weekly att bröderna jobbar för fullt på manuset, men gav dock inga detaljer om det uppkommande projektet. 

"Deras arbetsmoral är galen," berättar Sandler. "De jobbar alltid, skriver alltid, tänker alltid. Jag vet inte vad jag kan säga, men det ska bli väldigt spännande. Det är annorlunda. Men jag vill inte de någonsin ska säga "Varför i helvete berättade du det?" Så jag kommer låta dem prata [om projektet]. "

Det är inte förvånande att Sandler och Safdiebröderna återförenas. De jobbade trots allt på filmen som gav Sandler bland den bästa kritiken i hans karriär: Uncut Gems (2019). Projektet resulterade i att Sandler vann ett Independent Spirit Award för bästa manliga huvudrollen och bröderna Best Director från New York Film Critics Circle och Best Screenplay från National Board of Review.

Efter Uncut Gems så gjorde de kortfilmen Goldman v Silverman (2020) tillsammans. Den handlar om två gatuartister (Adam Sandler, Benny Safdie) som börjar gräla samtidigt som de försöker imponera på turister i Times Square. 

Läs mer om Uncut Gems:

NÄSTA ARTIKEL