Nu på bio

Det senaste på biofronten!

Adam Sandlers nya film hyllas till skyarna

Adam Sandlers nya film hyllas till skyarna

Eric Diedrichs
Eric Diedrichs | Nyhet
06 september 2019
Eric Diedrichs
Eric Diedrichs | Nyhet
06 september 2019

Kritikerna jublar över Adam Sandler-filmen "Uncut Gems".

Adam Sandler i Uncut Gems.
Adam Sandler i Uncut Gems. Foto: Elara Pictures.

Få filmstjärnor har legat bakom lika många utskällda filmer som Adam Sandler. Men då och då levererar han en bejublad överraskning. Dramakomedin "Uncut Gems" verkar vara en sådan.

Med filmer som The Do-Over, The Ridiculus 6, Pixels, The Cobbler, Jack and Jill och Grown Ups har Adam Sandler knappast imponerat på kritikerkåren det senaste decenniet.

Likväl har komikern, trots den stora mängden kritikerfloppar, haft sina försvarare. Och det är kanske inte så konstigt. Då och då bjuder han nämligen på engagerande skådespel (tänk Funny People, Punch-Drunk Love, The Meyerowitz Stories och Vänner för livet).

Med Good Time-bröderna Benny och Josh Safdies nya film Uncut Gems verkar det vara dags igen.

I filmen ser vi Adam Sandler i rollen som Howard Ratner, en juvelbutiksägare i New Yorks diamantdistrikt, som måste hitta ett sett att betala av sina skulder.

Uncut Gems beskrivs som en dramakomedi och än så länge har kritiken varit starkt positiv. Baserat på fem recensioner av några av de mest prominenta filmtidningarna har filmen, i skrivande stund, 92 av 100 i Metascore. Alltså nästan full pott. Den har också 100% på Rotten Tomatoes.

För mer läsning, se vår lista över de bästa filmerna med Adam Sandler.

NÄSTA ARTIKEL