Eva Röse lackade ur på Alex och Sigge – ställde in intervju

Eva Röse lackade ur på Alex och Sigge – ställde in podden

Axel Diedrichs
04 december 2023 kl. 19:12

"Helvetet brakade loss"

Alex Schulman och Sigge Eklund skulle ha poddat med Eva Röse inför "LOL" säsong 2, men när den behövde genomföras digitalt blev hon allt annat än glad.

I fredagens avsnitt av Alex & Sigges podcast berättar duon Alex Schulman och Sigge Eklund om en ny och något bitter historia med skådespelaren Eva Röse, som snart kommer tillbaka med den andra säsongen av humorprogrammet LOL: Skrattar bäst som skrattar sist. De två skulle ha spelat in ett avsnitt till deras parallella film-och TV-podd Prime Video Talks by Alex & Sigge, där de djupdyker i streamingtjänstens titlar – ofta i samtal med de inblandade. Men någon podd med Röse blev det inte. Anledningen? Hon tyckte inte om att få höra i sista minuten att den skulle genomföras på distans.

– Då brakade ju helvetet loss, säger Alex Schulman. 

Eva Röse lackade ur på Alex och Sigge – ställde in podden
Foto: Axel Diedrichs / Filmtopp Int.

Eva Röse lackade ur på Alex och Sigge och ställde in podden

Som han berättar det i podden skulle Alex Schulman ta emot Eva Röse medan Sigge Eklund medverkade på distans. Men Alex hade blivit magsjuk och ville även han spela in på distans, vilket skulle innebära att Eva hade blivit ensam i studion. Alex berättar att Eva Röse då blev förbannad och påstår att hon fick bud om situationen när hon var på väg till studion och kände att "det här accepterar inte jag. Jag tänker inte sitta ensam i en studio". Röse ska då ha vänt hem så att inspelningen ställts in. 

– Jag blev väldigt konfunderad över det. Visste inte vad jag skulle tro. Vad spelar det för roll? Jag förstår bara inte varför det var så känsligt, säger Alex. 

– Hon kanske inte kände sig uppvaktad, så att säga. Hon kanske menade att hon hade kunnat köra hemifrån också?, säger Sigge.

Debaclet med Eva Röse landar i att Alex tar upp hur han ogillar att Sigge flyttat till USA och lämnat honom som "ansvarig" för den här typen av situationer. Han gillar inte att Sigge kan medverka när han "halvligger i nån fåtölj i Los Angeles".

– Du ser, då förstår du vilken tyngd det är, den rollen som du då har placerat mig i. Hon vill bli uppvaktad och att jag ska stå där och säga "gud vad kul att du är här", säger Alex.

Ca 6 minuter in börjar duon prata om haveriet med Eva Röse: 

Tidigare i samma avsnitt berättar Alex Schulman att han nu "tar lektioner" av Josephine Bornebusch bakom kulisserna för att lära sig hantverket som regissör, detta inför hans egen regidebut nästa sommar.

ANNONS
ANNONS
NÄSTA ARTIKEL