Nu på bio

Det senaste på biofronten!

Sök Stäng sök
Eva Andersson om skräckutmaningen i Robinson-premiären

Eva Andersson om skräckutmaningen i Robinson-premiären

Jonathan Smeds | Nyhet
20 mars 2022
Jonathan Smeds | Nyhet
20 mars 2022

"Dramatisk start i säsongspremiären"

I premiären av Robinson 2022 blir det genast svårt för flera av deltagarna, men en som kanske framför allt sätts på prov är Eva Andersson.

Robinson är tillbaka i rutan, och precis som förra säsongen är deltagarna indelad i Lag Syd och Lag Nord. Redan från början sätts lagens sammanhållning på prov, men när det hindret väl klarats av ställs lagen mot varandra.

I säsongens första utmaning tävlar lagen i en minst sagt avancerad hinderbana, där vinnarna får ett tändstål, och förlorarna blir av med alla sina saker. Hinderbanan består av flera höga hinder, vilket ställer till det för Eva Andersson, som är med i Lag Syd.

– Jag har aldrig varit så rädd i hela mitt liv, för jag är rädd för höjder. Allt ser ju livsfarligt ut, och jag tänkte att "jag kanske dör här?", berättar Eva i programmet och skrattar med en slags skräckblandad förtjusning.

Eva Andersson i "Robinson"
Eva Andersson i "Robinson". Foto: TV4

Hennes lagkamrat Filip Johansson erbjuder att hjälpa henne, väl medveten om Evas höjdskräck. Detta uppskattar hon, men direkt i utmaningen blir det fel. Filip försöker då hjälpa Eva över ett hinder, men råkar då knuffa till henne lite för hårt. Det hela resulterar i att hon istället faller rätt ner i vattnet och skadar sin fot.

– Det gjorde fruktansvärt ont i foten. Jag trodde att den var bruten, säger Eva om händelsen.

Hon kan dock resa sig upp för egen maskin, påhejad av sina lagkamrater, och avsluta tävlingen tillsammans med resten av laget. Efteråt kan man dock se att hon haltar i väg och måste ta stöd med hjälp av de andra. Huruvida skadan kommer påverka henne resten av säsongen är än så länge oklart.

Robinson 2022 har premiär den 20:e mars. Det sänds kl 21.00 på TV4 och streamas även på TV4 Play. 

Mer läsning:

NÄSTA ARTIKEL