Alla mot Alla Allstars

Erik Haag och Ebba Kleberg von Sydow vinner Alla mot Alla 2024

Eyla Runsten
23 maj 2024 kl. 23:15

Jämnt mellan de två lagen genom hela finalen

I dagens avsnitt i "Alla mot alla" så återstår endast två lag kvar som nu ska drabba samman i en kamp om mästertiteln. Det har skett många skrällar och nu är det dags för final.

I kväll var det äntligen för final i "Alla mot alla" 2024 där Erik Haag och Ebba Kleberg von Sydow mötte Jennifer Kücükaslan och Magnus Betnér. På förhand hade Erik och Ebba hela fyra stycken Alla mot alla-pokaler tillsammans medan Jennifer och Magnus stod inför sin allra största match hittills. Man har pratat om spännande finaler i programmet, men frågan är om inte den här var en snäppet vassare nagelbitare. Efter många om och men kan vi konstatera att det är Erik Haag och Ebba Kleberg von Sydow som vunnit Alla mot Alla 2024.

Erik Haag och Ebba Kleberg von Sydow vinner Alla mot Alla 2024
Foto: Max / Kanal 5.

Erik Haag och Ebba Kleberg von Sydow vinner "Alla mot Alla" efter en ruggigt jämn final

I den efterlängtade finalen så gick det jämnt igenom, där ena laget antingen ledde med en eller två poäng. Alla fyra deltagare fick visa vad de går för med sina kunskaper, och mer än sällan hade de lika många rätt. Till och med i Under Pressure-segmentet blev det 7-7 när Erik Haag och Magnus Betnér slog sig ned på heta stolen för att matas med frågor.

Finalens roligaste frågemoment för oss filmälskare var det som handlade om hur Martin Melin hade stavat olika engelska ord då han har en tendens att placera bokstaven "H" fel. Hur skulle han ha placerat H:et i titeln på Ridley Scotts Alien-prequel Prometheus från 2012 med Noomi Rapace?

– Och rätt svar är "Phrometeus", säger Martin Melin i en inskickad video, vilket båda burarna fick rätt på.

Under programmets gång refererades Jennifer och Magnus lag som "The underdogs", men trots detta höll de jämn takt med sina motståndare under hela matchen. Efter många turer är det dock Erik och Ebba som vinner Alla mot alla 2024 och tillsammans har de nu hämtat hem sanslösa fem pokaler från Alla mot alla.

Foto: Max / Kanal 5.

"Det är inte sant"

Efter en så här tajt final är det inte konstigt om det känns oerhört surt för det förlorande laget, och som en extra stor seger för vinnarna. Erik och Ebba var märkbart tagna när det stod klart att det var de som plockade hem mästartiteln.

– Det är inte sant. Herregud, säger en lika lättad som lycklig Ebba Kleberg von Sydow efter vinsten.

Det slutgiltiga resultatet blev 40-39 till vinnarna, och detta efter vad som sagt var en otroligt jämn match.

Snart kommer "Alla mot alla" tillbaka med en ny säsong, vilket bekräftats av Filip och Fredrik. Detta trots att det fanns en hint om att de skulle stanna med denna säsong.

ANNONS
ANNONS
NÄSTA ARTIKEL