Nu på bio

Det senaste på biofronten!

Sök Stäng sök
EXKLUSIVT: Bill Skarsgård om karriären: "Lärde mig sparkas och slåss"

En vältränad Bill Skarsgård i ny film

Linda Forssén | Nyhet
19 maj 2022
Linda Forssén | Nyhet
19 maj 2022

Går i sin broders fotspår...

Vi har tidigare sett Alexander Skarsgårds olika transformationer, men nu visar lillebrorsan vad han går för i en kommande action-thriller.

Bill Skarsgård som är med i den aktuella Netflix-serien Clark (2022-) har en roll i den kommande filmen Boy Kills World. Entertainment Weekly (EW) avslöjade en första titt på Skarsgård, som tränat hårt inför sin roll som "Boy". På den nya bilden får vi se en poserande Skarsgård som är redo för att slåss i djungeln.

Skarsgård beskrev sin träning i en intervju med EW:

– Det här var en otrolig resa in i något som var helt nytt för mig. Jag hade två månader på att lära mig hur jag skulle låtsas slåss på ett bra sätt. Dawe Szatarski [stuntkoordinator] är en trollkarl.

En representant för filmen berättade att Skarsgård och Szatarski ska ha utvecklat ett unikt sätt att röra sig, samtidigt som Skarsgårds längd och storlek kommer hjälpa honom att bli den nya action-stjärnan. 

Foto: GRAHAM BARTHOLOMEW. Första blicken på Bill Skarsgård i Boy Kills World.
Foto: GRAHAM BARTHOLOMEW. Första fotot på Bill Skarsgård i Boy Kills World.

Boy Kills World är en dystopisk actionfilm där vi får följa Boy, som är en dövstum kille med en otrolig fantasi. När hans familj blir mördad kommer en mystisk shaman (Yayan Ruhian) som tränar honom att förtränga sin barnsliga fantasi och istället bli en dödsmaskin.

Andra skådespelare som kommer synas i filmen är Jessica Rothe, Michelle Dockery, Brett Gelman, Isaiah Mustafa, Nicholas Crovetti, Cameron Crovetti, Quinn Copeland, Andrew Koji, Sharlto Copley och Famke Janssen.

Än så länge finns det inget premiärdatum för filmen.

Mer läsning:

 

NÄSTA ARTIKEL