Nu på bio

Det senaste på biofronten!

Sök Stäng sök
Clark säsong 2 – Detta vet vi

Clark säsong 2 – Detta vet vi

  • Netflix
Filmtopp
Filmtopp | Nyhet
05 maj 2022
Filmtopp
Filmtopp | Nyhet
05 maj 2022

Fortsättning osannolik

Nu finns Netflix nya svenska serie med Bill Skarsgård att streama. Har du sett allt och undrar hur det ser ut med Clark säsong 2? Detta vet vi!

Den har varit högst efterlängtad och nu är den äntligen här. Serien som leder oss genom den makabra brottslingen Clark Olofssons liv har gått hem hos den svenska kritikerkåren. Över fem avsnitt skildras Olofssons historia, från hans vilda ungdomsår till när han blev okänd bankrånare och skurk som satt inne och flydde från på kåken otroliga sjutton gånger. Som Olofsson ser vi en lysande Bill Skarsgård.

Har du likt många andra kastat dig över serien och vill veta hur det ligger till med Clark säsong 2? Filmtopp har luskat i saken.

Som saker och ting står sig i dag räknar vi inte med att få se en till säsong av serien. Detta på grund av att den berättar färdigt den story den utger sig för att berätta. Likaså är den flaggad som "miniserie", vilket betyder att den endast är tänkt att bestå av en säsong. Miniserier kan förlängas, men det ska säga att det är ytterst sällsynt. Det kräver en sensationell succé som får tittarna att mer eller mindre kräva en fortsättning, samt att berättelsen går att byggas vidare på.

Vad gäller Clark säsong 2 är vi övertygade om att den kommer vara en av Netflix mest sedda serier i Sverige under 2022. När det kommer till själva storyn finns det säkerligen mer att berätta om Olofssons äldre dar, frågan är bara om det är tillräckligt för att bära en till säsong.

I dagsläget måste det bedömas som högst osannolikt att vi får fler avsnitt av serien, men vi kan heller inte utesluta det helt och hållet. Det återstår att se ifall Netflix väljer att förlänga den eller inte.

När kommer Clark säsong 2?

Skulle vi trots allt komma att få en andra säsong av Clark så kan den komma att dröja mellan 1,5-2 år, vilket varit fallet med andra svenska Netflix-succéer som Snabba Cash och Kärlek och Anarki

Filmtopp håller dig uppdaterad om seriens eventuella framtid.

Mer läsning:

NÄSTA ARTIKEL