Nu på bio

Det senaste på biofronten!

Sök Stäng sök
En Scrubs reunion på väg – blir antingen film eller serie

En Scrubs reunion på väg – skådespelarna vill göra ny film

Filmtopp
Filmtopp | Nyhet
06 juni 2022
Filmtopp
Filmtopp | Nyhet
06 juni 2022

Hela gänget hoppas på att få komma tillbaka

På en panel under gårdagen berättade gänget bakom den hyllade komediserien att de vill komma tillbaka och ge fansen en ny Scrubs-film.

Sedan den legendariska komediserien gick i mål för snart tolv år sedan har många fans hoppats på en återträff. En sådan kom också under gårdagen på ATX TV Festival där Scrubs-familjen samlades för en reunion-panel. Tillsammans med seriens skapare och showrunner Bill Lawrence satt skådespelarna Zach BraffDonald Faison, Sarah Chalke, John C. McGinley, Judy Reyes och Neil Flynn för en pratstund med Variety. De berättade då att de hemskt gärna vill göra en ny Scrubs-produktion, men vad för något är de inte helt säkra på: 

– Vi skulle alla älska att arbeta tillsammans igen. Det är bara det att det är riktigt svårt, sade Faison som spelade Dr. Christopher Turk i serien.

Han förklarade att en film känns mer trolig att göra snarare än en ny serie:

– Det kan inte vara en hel säsong av en serie, det måste vara en film eller något liknande, där du bara kan ge ett par månader till det. Alla är upptagna med saker.

För Lawrence del, så är han trots ett hektiskt arbetsschema på att göra en Scrubs-film:

– Vi kommer att göra det för att turen att folk bryr sig. Uppifrån och ner tycker vi om att umgås med varandra. Om du någonsin får en anledning att arbeta med människor som du ändå skulle vilja umgås med borde du springa till den.

Filmtopp håller dig uppdaterad om hur saker och ting utvecklar sig runt en ny Scrubs-film.

Mer läsning:

NÄSTA ARTIKEL