En ny Youngblood-film är på gång

En ny Youngblood-film är på gång

09 september 2022 kl. 08:09
ANNONS
ANNONS

Hockeyfilm på gång

Snart drar SHL-säsongen igång och vad passar då inte bättre att veta att en ny hockeyfilm är på gång, en reboot av "Youngblood" från 1986 som hade Patrick Swayze hade huvudrollen.

1986 medverkadePatrick Swayze i ett sport drama, närmre bestämt en hockeyfilm, vid namn Youngblood. Nu meddelar Variety att vi kommer att få se en reboot. Värt att nämna är att originalet var den första storfilmen för Patrick Swayze, Keanu Reevs och Rob Lowe.

Nya Youngblood kommer att handla om Dean Youngblod – en stor hockeytalang som får värvning i det stora hockeylaget Hamilton Bulldog, där han utsätts för han för en hel del press och måste leverera för att bli en stjärna och för att få spela. Produktionsbolag som Aircraft Pictures och Dolphin Entertainment finansierar projektet tillsammans.

Foto: MGM

Tydligen ska huvudkaraktären bytas ut till en afroamerikansk hockeyspelare och inspelningen påbörjas under nästa år om allt går i lås. Regin står Charles Officer för, en ganska ny regissör. Manuset är skrivet av Josh Epstein, Kylr Rideout och Seneca Aaron.

Mer läsning:

ANNONS
ANNONS
NÄSTA ARTIKEL