Stora biofilmer som fortfarande har premiär i år

Se skräckögonblick från Halloween Ends – då har den biopremiär

08 september 2022 kl. 10:09
ANNONS
ANNONS

Se när Michael Myers försöker ha ihjäl Laurie Strode

Snart är det premiär för "Halloween Ends", den sista delen i Blumhouse trilogi. Se ny bild som fångar ett skräckögonblick mellan huvudkaraktärerna från filmen.

Nu dröjer det inte länge tills vi får se Halloween Ends på bio. Filmen blir den stora uppgörelsen mellan seriemördaren Michael Myers och Laurie Strode, som spelats av Jamie Lee Curtis sedan originalfilmen 1978. Nu har det landat en bild på Bloody Disgusting där Michael försöker ha ihjäl Laurie med en sticknål – annat från hans signaturkniv. Spana in bilden längre ner!

2018 fick vi se den första delen i Blumhouse Productions satsning på Halloween-filmerna som rattats av David Gordon Green. Medan den gjorde stor succé gick det trögare för uppföljaren Halloween Kills som fick ett betydligt sämre mottagande av både kritiker och publik. Förhoppningsvis får vi en final värdig denna allt som oftast underhållande katt-och råttalek som sträckt sig över årtionden.

Se skräckögonblick från Halloween Ends – då har den biopremiär
Foto: Universal Pictures.

Sedan John Carpenter gjorde den första filmen av Halloween-serien har det gjorts elva stycken Halloween-filmer. Snart får vi alltså se den trettonde filmen, vilket för oss skräckfans känns som en poetisk siffra i ordningen. 

"Halloween Ends" har biopremiär den 14 oktober.

Mer läsning:

ANNONS
ANNONS
NÄSTA ARTIKEL