BILDER: La La Land-regissören gör film om Hollywoods gyllene era

BILDER: La La Land-regissören gör film om Hollywoods gyllene era

08 september 2022 kl. 07:09

Brad Pitt och Margot Robbie på rollistan

Nu är det inte långt kvar tills vi får se Damien Chazelles stjärnspäckade film "Babylon". I dag kan vi ta del av de första bilderna.

Damien Chazelle var endast 31 år gammal när har kammade hem en Oscar för Bästa regi för musikalfilmen La La Land (2016). Dessförinnan hade han stora framgångar med trummis-filmen Whiplash. Istället för att göra en film om musik ska han nu hänföra oss med ett drama som tar sin avstamp i stumfilmen . Nedan ser du de första bilderna på Babylon

Chazelles nya film har en krämig budget på 110 miljoner dollar och handlar om Hollywoods gyllene tid i övergången mellan stumfilm till talfilm. I Babylon kommer vi att få se Brad Pitt i rollen som Jack Conrad, en redan berömd skådespelare på sin tid, som ska efterlikna skådespelarna Clark Gable och Douglas Fairbanks. Bredvid Pitt har vi Margot Robbie som Nellie LaRoy, en skådespelerska på uppgång.

Mer läsning:

Andra skådespelare som har en roll i filmen är Olivia Wilde, Samara Weaving, Tobey Maguire, Jean Smart, Eric Roberts, Jeff Garllin och Spike Jonze för att nämna några. 

Paramount kommer att släppa filmen den 25 december, därefter landar den på deras streamingtjänst den 6 januari 2023.

Spana in Twitter-inläggen med bilder från "Babylon" här nedan:

NÄSTA ARTIKEL