Nu på bio

Det senaste på biofronten!

Sök Stäng sök
Trailer till Jamie Foxx och Snoop Doggs vampyrfilm Day Shift

Snoop Doggs liv blir film: "Vill att den ska bli perfekt"

Kristian Andersson | Nyhet
13 november 2022
Kristian Andersson | Nyhet
13 november 2022

Wakanda Forever-författaren ombord

Filmjätten Universal ska göra film på Rapparen Snoop Doggs liv. De har nu satt ihop en spännande kreativ duo för att skriva och regissera.

Det är manusförfattaren till Black Panther: Wakanda Forever, Joe Robert Cole, som tillsammans med regissören Allen Hughes (Book of Eli, From Hell) nu går samman för att göra en film om den stora rapparen Snoop Doggs minst sagt intressanta liv.

Snoop Dogg blev känd i början på 90-talet och har genom åren sålt över 35 miljoner album, där låtar som Doggystyle och Young Wild, and Free tillhör hans mest kända verk. Dogg har även jobbat en hel del med rapparen Dr. Dre som det nu blivit känt att han ska göra ny skiva med. 

När filmen ska göras om Snoop Doggs liv är rapparen själv högst involverad. I ett pressmeddelaren berättar han följande om sina tankar runt produktionen:

– Jag har länge velat göra detta projektet, det hela har tagit tid eftersom jag är noga med vilken regissör, manusförfattare och vilket produktionsbolag jag väljer. Det behöver ha en viss förståelse för mitt liv. Jag vill att filmen ska bli perfekt.

Produktionen finansieras av Snoops egna produktionsbolag Death Row Pictures där han själv finns med för att producera, berättar Hollywood Reporter

Ännu har vi inget premiärdatum att dela med oss av. Det är heller inte känt vem som ska spela Snoop Dogg.

Mer läsning:

NÄSTA ARTIKEL