Recension: Black Bird (säsong 1)

Taron Egerton avslöjar varför han inte vill spela Cyclops i X-Men

27 juli 2022 kl. 08:07

Är inte intresserad

Det har ryktats flitigt om vem som ska spela Cyclops framöver och många gånger har Taron Egerton kommit på tal. Nu berättar skådespelaren själv vad han tycker om rollen.

Genom sin medverkan i titlar som Kingsman: The Secret Service (2014), Eddie the Eagle (2015), Rocketman (2019) och Black Bird (2022) har Taron Egerton blivit en av vår tids hetaste stigande stjärnor. Länge har det också ryktats om att han kommer att ta över rollen som Cyclops i MCU:s X-Men-reboot. Men rykten tycks bara vara rykten.

I en intervju med Sway In The Morning säger Egerton följande:

– Jag har inget emot att berätta att det skedde samtal, men anledningen till att samtalen aldrig gick längre än så berodde på att jag inte ville spela en karaktär, med potential för en serie filmer, där man inte ser mina ögon. Jag kände instinktivt, du vet, ögonen är själens fönster. Det är inte som att de gav mig rollen, men det var ett riktigt samtal som inte gick längre.

Anledningen att man inte skulle se Egertons ögon beror på den kraftfulla laserstråle Cyclops okontrollerat frammanar med sina ögon, varav han behöver bära speciella "glasögon".

Mer läsning:

NÄSTA ARTIKEL