Samir & Viktor i Melodifestivalen 2024

Efter stora fiaskot i Mello – Samir och Viktor släpper podden ”Sök hjälp”

Eyla Runsten
Uppdaterad kl. 16:04 | Publicerad 26 april 2024 kl. 12:04

"Idioterna som fuckar med oss ska söka hjälp"

Viktor Frisk och Samir Badran släpper podden "Sök hjälp" efter fiaskot i Melodifestivalen. Efter framträdandet mådde duon inte bra då de förlöjligades på sociala medier, men nu släpper de ny musik och en podcast.

Samir Badran och Viktor Frisk, kända som duon Samir & Viktor, förlöjligades på sociala medier efter sitt framträdande i Melodifestivalen och åkte ut direkt ur programmet. Detta ledde till att duon raderade vissa sociala medier, såsom Tiktok där mycket av hatet spreds. De beskriver själva för Expressen att det var en hatstorm som gjorde dem till åtlöje efter framträdandet.

I ett Instagram-inlägg så skriver Samir att ingen säkert har missat deras framträdande som gick åt helvete men att han har mått otroligt dåligt efter detta. Han berättar även att han har fått otroligt många hatmeddelanden som säger att han är sämst och i samband med detta har behövt skriva ut ångestdämpande medicin för att kunna må bättre och inte behöva tänka på det. 

Efter stora fiaskot i Mello – Samir och Viktor släpper podden ”Sök hjälp”
Skrämdump från Samirs Instagram @samirbadrans

Släpper podcasten "Sök hjälp"

Efter fiaskot så släpper duon ny musik och podcasten Sök hjälp som har flera betydelser, enligt Samir och Viktor. Ett moment i podcasten kommer vara att de ringer till lyssnarna för att söka hjälp, men att lyssnarna även kan ringa in till dem av samma anledning. Poddens namn går även ut till hatarna och det hatet de efter Melodifestivalen.

– Att de idioterna som fuckar med oss ska söka hjälp. Vi har bestämt oss att inte vara PK, det ska liksom inte vara en massa jävla filter, säger Samir om podden.

Filmtopp håller dig uppdaterad om senaste nytt.

 

ANNONS
ANNONS
NÄSTA ARTIKEL