Efter olyckan: Jeremy Renner visar upp benet i träningsvideo

Efter olyckan: Jeremy Renner visar upp benet i träningsvideo

Axel Diedrichs
19 februari 2023 kl. 08:02
ANNONS
ANNONS

Till tonerna av "Lady Madonna"

I början på januari hamnade skådespelaren Jeremy Renner i kritiskt tillstånd efter en snöplogsolycka. Nu delar han en första video från sin rehabiliteringsträning.

Den andra januari höll världen fans runt om i världen plötsligt andan när de fick höra nyheten om att Jeremy Renner hamnat i limbo. Den 52-årige skådespelaren skadade sig allvarligt i en olycka med en snöplog och bröt hela trettio ben. Lyckligtvis dröjde det inte lång tid innan de goda beskeden skulle komma löpandes efter varandra. Den senaste i raden är att Renner nu är han igång med sin rehabilitering – i högsta grad. 

Efter olyckan: Jeremy Renner visar upp benet i träningsvideo
Foto: Instagram.

Jeremy Renner visar upp benet i träningsvideo efter olyckan

Nej, trots en ruggig olycka verkar inget kunna stoppa Hawkeye-stjärnan från att komma tillbaka. Förutom att ha kunnat dela med sig av positiva uppdateringar kunde Renner nyligen avslöja att han snart dyker upp i en ny serie på Disney+. Nu låter han oss veta att han jobbar på att återställa sin muskulatur. 

Under lördagskvällen delade Renner en video på sin Instagram-story där hans ben pulserar av en elektronisk stimuleringsträning med den pigga The Beatles-hiten Lady Madonna i bakgrunden. Nog vittnar det om en person som är hoppfull om att kunna bli helt återställd. 

Vi på Filmtopp önskar Jeremy Renner en snabb återhämtning.

Mer läsning:

ANNONS
ANNONS
NÄSTA ARTIKEL