Jeremy Renner avslöjar ny serie med Disney: kommer snart

Jeremy Renner avslöjar ny serie med Disney: "kommer snart"

  • Disney+
Filmtopp
17 februari 2023 kl. 07:47

Stjärnan med stor uppdatering på Instagram

Skådespelaren Jeremy Renner som håller på att återhämta sig från kritiska skador skickar en hälsning till sina följare, där han avslöjar att en ny Disney-serie med honom snart har premiär. Här är "Rennervations".

För knappt två månader sedan höll fansen andan när det kom fram att Avengers-stjärnan Jeremy Renner hade skadat sig svårt i en snöplogsolycka och hamnat i kritiskt tillstånd på sjukhus. Sedan dess har de fått positiva besked på löpande band, inte minst att skådespelaren kommer att bli återställd. Nu avslöjar han att vi snart får se honom i en ny serie vid namn Rennervations Disney+.

Jeremy Renner avslöjar ny serie med Disney: "kommer snart"
Jeremy Renner i "Hawkeye". Foto: Disney.

Jeremy Renner om nya serien "Rennervations" för Disney

Det var på Instagram som Jeremy Renner gick ut med en bakom kulisserna-bild på hans senaste projekt Rennervations, en serie i fyra delar som följer med honom världen runt när han hjälper samhällen att bygga om fordon som är tänkta för specifika ändamål. 

– Mer information kommer. Tack för ert tålamod medan jag är i verkstaden och jobbar på mig själv, skriver Renner till sina följare och delar en bild på en buss som restaureras i en verkstad:

Det finns ännu inget bekräftat premiärdatum för "Rennervations", men vågar vi tro Jeremy Renner får vi se den dyka upp på Disney+ inom kort.

Mer läsning:

ANNONS
ANNONS
NÄSTA ARTIKEL