Recension: Knock at the Cabin (2023)

Efter Knock at the Cabin – Trap är M. Night Shyamalans nästa film

Filmtopp
17 februari 2023 kl. 08:02

Har premiär sommaren 2024

Nya thrillern "Knock at the Cabin" har inte rullat färdigt på bio innan regissören M. Night Shyamalan meddelar sin nästa film "Trap", som han nu börjat skriva manuset till.

Med Knock at the Cabin som just nu gör succé på bio är M. Night Shyamalan tillbaka i rampljuset, men han verkar inte stanna upp för att njuta av uppmärksamheten särskilt länge. Istället kliver han ner i gruvan för att börja skriva på sin nästa film Trap, rapporterar Variety.

Nästa film Trap har premiär redan nästa år

Shyamalan som dessförinnan tillhört Universal har nu tecknat ett avtal med Warner Brossom sträcker sig över flera filmer. I samband med att man gick ut med nyheten presenterades även titeln på filmskaparens nästa projekt: Trap. Vidare detaljer om filmens premiss hålls hemliga då den är i ett tidigt utvecklingsstadie, däremot får vi veta att Trap har premiär den 2 augusti 2024. 

Efter Knock at the Cabin – Trap är M. Night Shyamalans nästa film
"Knock at the Cabin". Foto: Universal.

Filmskaparen som skriver, regisserar och producerar sina filmer är känd för att arbeta snabbt. Likaså brukar hans filmer gå bra på bio – Knock at the Cabin är Shyamalans sjunde film att ligga etta på biotoppen. Sedan succén med debuten Sjätte sinnet har hans filmer sammanlagt tjänat in över tre miljarder dollar i biljettintäkter världen över. 

I ett uttalande delar Warner Bros. med sig av glädjen över att Shyamalan nu gått över till dem: 

– Från Sjätte sinnet fram till Split och hans senaste rysare Knock at the Cabin är han en av få regissörer i modern tid vars namn utlovar en djärv och unik vision, och en originell berättelse som både överraskar och ger publiken en helt unik upplevelse på biografen. Vi är mycket glada över att välkomna honom till Warner Bros. och ser fram emot ett spännande samarbete.

Mer läsning:

NÄSTA ARTIKEL