Nu på bio

Det senaste på biofronten!

Sök Stäng sök
Quiz: Superhjältefilmer 2021

WandaVision säsong 2 – Allt vi vet

  • Disney+
Filmtopp
Filmtopp | Nyhet
01 februari 2021
Filmtopp
Filmtopp | Nyhet
01 februari 2021

Kan serien överraska oss med en till säsong?

En av årets populäraste serier är "WandaVision" på Disney+. Den första säsongen är avklarad sedan en tid tillbaka – men finns en chans på förläning för serien, som är tänkt att bara bestå av en säsong?

WandaVision följer de två Marvelprofilerna Wanda Maximoff/Scarlet Witch och Vision som lever det perfekta livet ute i en välbärgad förort, för att snart inse att allting inte riktigt är som det verkar runt omkring dem. Serien är fortsatt en av de hetaste på Disneys streamingtjänst.

Trots framgångarna för serien riskerar den som räknar kallt med att få se WandaVision säsong 2 att bli besviken. 

MER LÄSNING: 5 serier för dig som älskar WandaVision!

Trots succén är det som sagt långt ifrån säkert att det blir en långkörare av produktionen. WandaVision är nämligen tänkt att vara en miniserie, och som många av oss vet är det ytterst sällsynt att miniserier förlängs med fler säsonger.

Men denna regel har brutits förut, inte minst av Big Little Lies som byggde vidare på sin braksuccé med nya avsnitt. När ena huvudrollsinnehavaren Elizabeth Olsen intervjuades av Collider sköt hon inte ner frågan om en fortsättning, utan menade att det finns möjlighet till detta: 

– Den kan få en andra säsong. 

Nyligen lät Olsen dessvärre inte riktigt lika förhoppningsfull om fler WandaVision-avsnitt. I en konversation med Kaley Cuoco för Varietys "Actors on Actors"-serie fick Olsen återigen frågan om det kommer en ny säsong:

– Nej, det är definitivt en miniserie, svarade Olsen då.

Det ska dock nämnas att hon snabbt tog ett steg tillbaka och tillade att man aldrig kan veta säkert med Marvel. Olsens ord, i kombination med att serien alltid var tänkt att endast vara en säsong (sista avsnittet heter till och med "The Series Finale"), får dock ses som relativt tydliga tecken på att serien är avslutad.

MER LÄSNING: Kommande Marvelfilmer 2021

Disney har inte gett något besked kring seriens framtid, men att hoppas på för mycket är sannolikt ett misstag. Med det sagt, om fansen kräver att få se mer är det möjligt att filmjätten lyssnar på dem – konstigare saker har hänt. Filmtopp håller dig uppdatering kring WandaVision säsong 2.

För fler nyheter --> Scrolla vidare!

NÄSTA ARTIKEL