WandaVision säsong 2 – Allt vi vet

WandaVision säsong 2 – Allt vi vet

  • DisneyPlus
Filmtopp
Filmtopp | Nyhet
01 februari 2021
Filmtopp
Filmtopp | Nyhet
01 februari 2021

Kan serien överraska oss med en till säsong?

Världens mest populära serie just nu är "WandaVision" på Disney+. Det nionde och sannolikt sista avsnittet släpps den 12:e mars. Men finns en chans på förläning för serien, som är tänkt att bara bestå av en säsong?

WandaVision följer de två Marvelprofilerna Wanda Maximoff/Scarlet Witch och Vision som lever det perfekta livet ute i en välbärgad förort, för att snart inse att allting inte riktigt är som det verkar runt omkring dem. Serien är hetast på Disneys streamingtjänst och i mars släpps säsongens sista avsnitt. Den som räknar kallt med att få se WandaVision säsong 2 riskerar att bli besviken. 

MER LÄSNING:

Filmtopp pratar med Emma "Dottie" Caulfield om WandaVision

Ja, WandaVision toppar listan över de hetaste internationella serierna idag. Men det är trots succén långt ifrån säkert att det blir en långkörare av produktionen. Den är nämligen tänkt att vara en miniserie, och som många av oss vet är det ytterst sällsynt att miniserier förlängs med fler säsonger.

Men denna regel har brutits förut, inte minst av Big Little Lies som byggde vidare på sin braksuccé med en till säsong. När ena huvudrollsinnehavaren Elizabeth Olsen intervjuades av Collider sköt hon inte ner frågan om en fortsättning, utan menade att det finns möjlighet till detta: 

– Den kan få en andra säsong. 

MER LÄSNING:

Kommande Marvelfilmer 2021

Disney har inte gett något besked kring seriens framtid. Förmodligen väntar de på att se hur finalen tas emot i mars. Om fansen kräver att få se mer är det möjligt att filmjätten lyssnar på dem. Filmtopp håller dig uppdatering kring WandaVision säsong 2.

För fler nyheter --> Scrolla vidare!