Nya filmer och serier på Disney+ i mars 2023

Vilken tid släpps The Mandalorian säsong 3? Här är svaret!

  • Disney+
Filmtopp
Uppdaterad 01 mars 2023 kl. 07:03 | Publicerad 28 februari 2023 kl. 17:02

Äntligen fortsätter det efterlängtade äventyret

Snart är det dags för "The Mandalorian" säsong 3 att ha premiär. Den älskade Star Wars-serien som har fängslat tittare världen över.

Star Wars-serien The Mandalorian bjuder på det mesta. Action, äventyr, världens gulligaste jedi, en maskerad, stoisk man! Sett till att den första säsongen hade premiär 2019 och den andra 2020, har vi fått vänta plågsamt länge på att ta del av den spännande fortsättningen, men nu är det ÄNTLIGEN dags.

Då släpps The Mandalorian säsong 3
"Baby Yoda" på nya äventyr. Foto: Disney+

Då släpps The Mandalorian säsong 3

Öppna mobilen och sätt alarmet, nu har vi äntligen grävt fram vilken tid The Mandalorian säsong 3 har premiär. I ett meddelande till Filmtopp skriver en presskontakt hos Disney+ att det första avsnittet har Sverigepremiär den 1 mars klockan 09.01.

Här kan du läsa när nästa avsnitt av The Mandalorian släpps!

I den nya säsongen kommer vi få se när "Mando" och "Baby Yoda" beger sig till Mandaloriernas hemplaneten Mandalore. Där ska vår tystlåtne hjälte bevisa sig värdig att förlåtas för sina tidigare överträdelser. Av trailern att döma kommer den älskade Star Wars-duon hjälpa mandalorierna att försvara sin hemplanet.

The Mandalorian (Pedro Pascal) och The Child. Foto: Disney+
Fler äventyr med "Mando" och "Baby Yoda" väntar. Foto: Disney+

Mer på ingång

Som vi kunde rapportera redan i helgen har arbetet med The Mandalorian säsong 4 redan påbörjats. Enligt Variety ska Jon Favreu, seriens skapare, ha sagt följande:

"Säsong fyra, ja, den har jag redan skrivit. Vi måste veta vart. vi ska för att kunna berätta en fullt utformad berättelse. Vi har kartlagt allt, Dave [Filoni] och jag, och långsamt börjar du skriva varje avsnitt. Jag skrev under postproduktionen. Hela alltet känns som en fortsättning och en komplett story."

Än så länge har varken Disney eller Lucasfilm bekräftat att en fjärde säsong av The Mandalorian blir verklighet, men sett till att Jon Favreu redan har skrivit manus och att det är deras mest framgångsrika Star Wars-serie vore det mycket anmärkningsvärt om den inte skulle bli av.

"The Mandalorian" säsong 3 består av åtta stycken avsnitt.

Mer läsning:

NÄSTA ARTIKEL