Disney har släppt storslagen trailer till Mandalorian säsong 3

Då släpps nästa avsnitt av The Mandalorian säsong 3

  • Disney+
Filmtopp
01 mars 2023 kl. 08:15

Äventyret fortsätter till mitten av april

Nu har äntligen "The Mandalorian" säsong 3 fått världspremiär. Den nya säsongen består av åtta stycken efterlängtade avsnitt, som fansen har fått vänta extra länge på.

Att The Mandalorian är Disneys mest framgångsrika Star Wars-serie kommer nog inte som någon större överraskning. De två tidigare säsongerna har mottagit flera fina priser och nu är det äntligen dags för den tredje säsongen att få premiär. Något fansen har fått vänta extra länge på.

Medan det endast dröjde ett år mellan säsong ett och två, har det nu gått tre år mellan säsong två och tre. Givetvis påverkar detta även våra förväntningar då många hoppas på att få se extra spektakulära avsnitt.

Missa inte den spännande tredje säsongen

Filmtopp var först med att kunna bekräfta att de nya avsnitten släpps veckovis klockan 09.01 svensk tid. Nedan följer en lista med vilka datum du måste ringa in i kalendern (eller varför inte schemalägga alarmet på mobilen). 

Då släpps nästa avsnitt av The Mandalorian säsong 3
Foto: Disney+.

Då släpps nästa avsnitt av The Mandalorian säsong 3 – varje veckas datum

Avsnitt 1. Chapter 17 – 1 mars

Avsnitt 2. Chapter 18 – 8 mars

Avsnitt 3. Chapter 19 – 15 mars

Avsnitt 4. Chapter 20 – 22 mars

Avsnitt 5. Chapter 21 – 29 mars

Avsnitt 6. Chapter 22 – 5 april

Avsnitt 7. Chapter 23 – 12 april

Avsnitt 8. Chapter 24 – 19 april

Väntan har som sagt varit lång. Därför är det underbart att vi väntar oss hela åtta stycken avsnitt som förhoppningsvis är lika lysande som så många andra under seriens gång har varit.

Mer läsning:

ANNONS
ANNONS
NÄSTA ARTIKEL