Den officiella trailern till Obi-Wan Kenobi är här

Vilken tid släpps Obi-Wan Kenobi? Vi har svaret!

  • Disney+
Filmtopp
Uppdaterad kl. 16:05 | Publicerad 26 maj 2022 kl. 02:05

Du som väntar uppe får hålla ut lite till

I dag är det äntligen premiär för "Obi-Wan Kenobi" på Disney+. Har du suttit uppe och väntat på att klockan ska slå över, men likväl inte kunnat spela igång serien? Här är varför.

Har du suttit uppe och inväntat att klockan ska slå över till 00:01 och till din stora förskräckelse märkt att det inte alls går att streama Obi-Wan Kenobi på Disney+? Då är du allt annat än ensam. 

Anledningen att vi inte kan börja streama Obi-Wan Kenobi riktigt ännu beror på de olika tidszonerna. Den släpps nämligen först klockan 12:00 PST (Pacific Standard Time). Motsvarigheten i svensk tid är klockan klockan 09:00, vilket innebär att det är först då vi kommer att kunna se den här.

Den nya serien utspelar sig tio år efter de dramatiska händelserna i Mörkrets hämnd (2005) där Obi-Wan Kenobi stod inför sitt största nederlag då hans bästa vän och Jedi-lärling Anakin Skywalker föll och vände sig till den mörka sidan som den onde Darth Vader. 

Ewan McGregor repriserar sin roll som den ikoniska Jedimästaren och likaså gör Hayden Christensen återkomst till rollen som Darth Vader.

Avsnitten kommer att släppas veckovis på Disney+.

Mer läsning:

ANNONS
ANNONS
NÄSTA ARTIKEL