Nu på bio

Det senaste på biofronten!

Sök Stäng sök
Vilken tid släpps Moon Knight? Här är svaret

Vilken tid släpps Moon Knight? Här är svaret

  • Disney+
Filmtopp
Filmtopp | Nyhet
23 mars 2022
Filmtopp
Filmtopp | Nyhet
23 mars 2022

Då kan du se Marvelseriens nya avsnitt

Det är dags för nästa stora Marvelserie att landa på Disney+. Undrar du när du kan streama "Moon Knight"? Filmtopp har grävt i saken!

I nya serien Moon Knight följer vi ett butiksbiträde vid namn Steven Grant som i sitt stillsamma liv plötsligt upptäcker att han delar kropp med en yrkesmördare vid namn Marc Spector. Moon Knight är mörk och actionladdad, samt innehåller flera inslag av egyptisk mytologi. Huvudrollerna spelas av Oscar Isaac, känd från bland annat Star Wars och The Card Counter, och Ethan Hawke (Training Day, The Purge).

Sugen på att kasta dig över spektaklet? Stilla hungern med ett nytt promotionklipp från serien här:

Vilken tid släpps Moon Knight?

Har du suttit uppe och väntat på att klockan ska slå över till den stora premiärdagen, och mötts av besvikelsen att inga avsnitt ännu finns att se? Då är du inte ensam. Avsnitten släpps nämligen en specifik tid på dygnet. I Sverige släpps det första avsnittet av Moon Knight klockan 08:00. Så fortsätter det med de följande avsnitten som släpps den 6:e, 13:e, 20:e och 27:e april samt 4:e maj. 

Tiderna för när Disney+ visar nya avsnitt verkar skilja sig mellan produktioner. Vad gällde Boba Fett så släpptes avsnitten klockan 09:00 varje vecka.

"Moon Knight" är vårens stora satsning på Disney+ tillsammans med den nya Obi-Wan Kenobi-serien.

MER LÄSNING:

 

NÄSTA ARTIKEL