Nu på bio

Det senaste på biofronten!

Loki

Vårens stora serier på Disney+

  • Disney+
Filmtopp
Filmtopp | Nyhet
25 februari 2021
Filmtopp
Filmtopp | Nyhet
25 februari 2021

Från Star Wars till Marvel – Disney+ fortsätter slå på stora trumman.

Alla som är svaga för storproduktioner har all anledning i världen att ge sig på att göra en volt. Disney+ släpper inte bara en Star Wars-serie utan också två Marvel-serier!

Tidigare i veckan lanserades Disney+ sin nya avdelning Star med 300+ nya titlar avsedda för en äldre publik. Där hittar vi bland annat favoriter som How I Met Your Mother, Deadpool och Die Hard-filmerna.

Nu visar Hollywood-jätten att de fortsatt är på offensiven. Under våren släpper de flera stora originalproduktioner, däribland en ny Star Wars-serie och två nya Marvel-serier.

Mars:

19 mars – The Falcon and The Winter Soldier

I den nya Marvel-serien ser vi Anthony Mackiesom Sam "The Falcon" Wilson och Sebastian Stan som Bucky "The Winter Soldier" Barnes. Paret, som slöt samman under Avengers: Endgame teamar här upp på ett globalt äventyr som testar deras förmogår – och tålamod.

26 mars – The Mighty Ducks: Game Changers

90-talsfavoriten kommer tillbaka och denna gången i serieformat. Har ishockeylaget vad som krävs för att gå ut som segrare?

April:

16 april – Big Shot

Efter att ha kastats ut från NCAA måste en hetlevrad baskettränare börja arbeta på ett high school för tjejer. Han lär sig snart att tonårstjejer är mer än vad han först trott och genom att lära sig att komma i kontakt med sina spelare, börjar han väca som människa.

Maj:

4 maj – Star Wars: The Bad Batch

På den internationella Star Wars-dagen passar Disney på att släppa sin nya Star Wars-serie The Bad Batch, som följer en grupp elit-kloner i det stora klonkrigets efterspel. Alla har sina egna speciella förmågor.

14 maj – High School Musical: The Musical: The Series (säsong 2)

Alla som inte kan få nog av sång och dans i skolmiljö får här en helt ny säsong av favoriten High School Musical.

Juni:

11 juni – Loki

Med Loke i fokus får vi se när han kliver ut ur sin broders skugga i en ny serie som utspelas efter händelserna i Avengers: Endgame. Utöver Tom Hiddleston ser vi skådisar som Owen Wilson och Richard E. Grant.

11 juni – Zenimation (säsong 2)

Embrace your inner zen. Nu blir det fler animationer till ett minfulness-inspirerat ljudlandskap. Det är bara att njuta!

Juli:

2 juli – Monsters at Work

Älskade du Monsters Inc.? Då är detta en dröm som har gått i uppfyllelse! Här följer vi Mike och Sully på nya äventyr. Precis som i originalfilmen hör vi skådespelare som John Goodman, Billy Crystal och Jennifer Tilly i rollerna.

16 juli – Turner & Hooch

Det blir tokigt värre när en US Marshal tvingas ta hand om en nusig hund, som kan vara just den partner han behöver. Serien baseras på filmen med samma namn från 1989 med Tom Hanks i huvudrollen.

NÄSTA ARTIKEL