TIPS: Premiär för Ett verkligt småkryps liv – Pixar-klassiker utan animation

TIPS: Premiär för Ett verkligt småkryps liv – Pixar-klassiker utan animation

  • Disney+
Johan Samuelsson Krantz
24 januari 2024 kl. 06:01

En pedagogisk och humoristisk smältdegel på Disney+

National Geographics ett verkligt småkryps liv ger liv åt Disney/Pixars klassiker från 1998 med verkliga berättelser om små insekter som lever sina liv i jordens alla hörn

Med Nora Lum, mera känd som Awkwafina, som berättarröst, känd för sin medverkan i bl.a. Crazy Rich Asians (2018), undersöker vi småkrypens tillvaro närmare i Ett verkligt småkryps liv. Den nya dokumentärserien av National Geographic har premiär på Disney+ i dag, den 24 januari.

Här blåser man nytt liv i den gamla Pixar-klassikern Ett småkryps liv (1998) med avancerad ny teknologi och berättar om hur livet ter sig för några av världens minsta varelser. Här vill man på ett pedagogiskt sätt visa för publiken att verklighetens insekter gör sig minst lika intressanta som den tecknade motsvarigheten. 

TIPS: Premiär för Ett verkligt småkryps liv – Pixar-klassiker utan animation
Foto: Disney+

Premiär för Ett verkligt småkryps liv på Disney+ i dag – en innovativ naturdokumentär

Serien består av fem avsnitt där man kommer att utforska olika insekter världen över.

Historien berättas ur ett lekfullt perspektiv. I avsnitten möter vi allt från en bungyjumpshoppande spindel som försöker lyckas i New York till bin i djungeln som försöker skapa sin egen parfym. 

Den nya filmtekniken som används för att filma insekterna gör upplevelsen ännu rikare och intressant. Var med och upptäck ett mikrouniversum med miniatyrhjältar och deras fantastiska överlevnadskrafter och strapatser från tv-soffan.

"Ett verkligt småkryps liv" har streamingpremiär på Disney+ den 24 januari.

ANNONS
ANNONS
NÄSTA ARTIKEL