TIPS: Ny komedi med Awkwafina, Sandra Oh och Will Ferrell på Disney+

TIPS: Ny komedi med Awkwafina, Sandra Oh och Will Ferrell på Disney+

  • Disney+
Emil Oscar Rasmussen
03 november 2023 kl. 14:11

Missa inte Quiz Lady – Disney+ nya buddy-komedi

I dag är det premiär för komedifilmen "Quiz Lady" på Disney+. I rollerna ser vi bland andra Awkwafina, Sandra Oh, Will Ferrell och Jason Schwartzman.

Premiär för Quiz Lady på Disney+

Få saker är lika härliga som att varva ned med en bra komedifilm efter en lång arbetsvecka. Det är något som Disney+ verkar vara väl medvetna om, med tanke på att de släppt en stjärnspäckad ny buddy-komedi denna fredag till ära. I dag är det premiär för Quiz Lady på streamingplattformen.

TIPS: Ny komedi med Awkwafina, Sandra Oh och Will Ferrell på Disney+
Foto: Disney+

Stjärnspäckad komedi med Awkwafina, Sandra Oh och Will Ferrell

Quiz Lady riktar strålkastaren mot en dysfunktionell familj med gameshow-besatta Anne (Awkwafina) centrum. Trots sitt skarpa sinne lever Anne ett lågmält och tillbakadraget liv, men när hennes mamma hamnar i ekonomiskt trångmål på grund av spelskulder måste hon lämna tryggheten av sitt hem för att ställa saker och ting till rätta. Till sin hjälp har hon sitt vrak till syster, Jenny (Sandra Oh), och tillsammans sätter de sitt hopp till att räddningen finns i en specifik gameshow.

Awkwafina och Sandra Oh spelar filmens två huvudroller, men även den övriga rollistan innehåller en rad välkända namn. Will Ferrell, Jason Schwartzman och Holland Taylor medverkar alla i komedin. Även Paul Reubens – också känd som Pee-wee Herman – är med i filmen. Rollen blev Reubens sista innan han gick bort i somras, 70 år gammal.

Komedin är regisserad av Jessica Yu (Tretton skäl varför, Citadel) och skriven av Jen D'Angelo (Totally Killer, Hokus pokus 2).

"Quiz Lady" är 100 minuter lång och finns att streama på Disney+ från och med i dag, den 3 november.

NÄSTA ARTIKEL