Nu på bio

Det senaste på biofronten!

Sök Stäng sök
The Mandalorian trefaldig Emmyvinnare

The Mandalorian säsong 3 – Senaste nytt

  • Disney+
Filmtopp
Filmtopp | Nyhet
30 oktober 2020
Filmtopp
Filmtopp | Nyhet
30 oktober 2020

"The Mandalorian" rör sig framåt.

Det är snart premiär för säsong 2 av Star Wars-serien "The Mandalorian" på Disney Plus. Vi har redan nu uppdateringar om den tredje säsongen.

Star Wars-serien om en prisjägare i galaxens utkant är Disney Plus både mest hyllade och uppmärksammade originalserie idag. Efter den lyckade första säsongen är uppföljaren snart här, närmare bestämt på fredag. Till dig som vill veta mer om produktionens framtid, så kommer här lite information om The Mandalorian säsong 3. 

Den älskade Star Wars-serien har varit en betydande faktor i att Disney+ redan i april nådde över 50 miljoner prenumeranter. Man vill därför trots pandemin hålla flaggskeppet flytande och fortsätta att producera framtida avsnitt i samma takt. Variety har rapporterat att produktionens showrunner Jon Favreau skrivit på manuset till The Mandalorian säsong 3 sedan över ett halvår tillbaka. Likaså har Lucasfilms exekutive producent och filmdesigner Doug Chiang arbetat med att ta fram kreativa konceptbilder. 

MER LÄSNING:

Ny animerad Star Wars-serie till Disney+

Bästa serierna på Disney Plus

Tror på säker produktion i coronatider

I en tidigare intervju, där Jon Favreau bekräftar att en tredje säsong är under planering, berättar han hur produktionen kommer att kunna tackla pandemins restriktioner: 

– Eftersom att en stor del av inspelningen består av effektarbete i studio kan vi begränsa antalet personer på plats. Mängden folk runtomkring kameran kan också vara betydligt färre, det mesta sköts i effektrummet vi kallar för "Brain Bar". Vi filmar också mycket utomhus, vilket är en fördel. I det här stadiet diskuterar, scoutar och ritar vi storyboards genom virtual reality. 

När kan The Mandalorian säsong 3 förväntas ha premiär?

Enligt Variety har Favreau tonat ned farhågor om att den tredje säsongen skulle dröja en extra lång tid på grund av pandemin. Han menar att de ligger i fas med schemat och att inspelningen ska kicka igång innan årets slut. Då bör vi rimligtvis kunna se det första avsnittet under hösten 2021.

UPPDATERING: The Mandalorian säsong 3 har premiär i februari 2023

Filmtopp håller dig uppdaterad kring seriens status.

NÄSTA ARTIKEL