Nu på bio

Det senaste på biofronten!

The Book of Boba Fett säsong 2 – Detta vet vi!

The Book of Boba Fett säsong 2 – Detta vet vi!

  • Disney+
Filmtopp
Filmtopp | Nyhet
08 februari 2022
Filmtopp
Filmtopp | Nyhet
08 februari 2022

Har vi sett det sista av Bobas soloserie?

Nu lider Disneys nya Star Wars-serie mot sitt slut och fansen vill veta. Kommer vi att få se "The Book of Boba Fett" säsong 2? Sanningen är den att det inte är en helt enkel fråga att besvara.

The Book of Boba Fett har inte fått samma stående ovationer av kritikerkåren så som sin syskonserie The Mandalorian fått. Men den har likväl blivit vansinnigt populär världen över. Just nu är serien rankad på 2:a på IMDb:s hot-o-meter, vilket säger allt om hur stor den senaste Star Wars-produktionen blivit. Nu går den första säsongen i mål, så frågan är hur det ser ut med The Book of Boba Fett säsong 2?

Disney har inte gått ut och gett fansen nyheten de väntar på. Nej, i dagsläget är The Book of Boba Fett säsong 2 inte beställd av filmjätten. Serien är formad som en miniserie och därför tänkt att bara pågå under en säsong, men känslan är att den skulle kunna komma tillbaka och fungera som en parad serie till The Mandalorian.

Den har ju nämligen beskrivits av Disney som "The Mandalorian 2.5" eftersom den utspelar sig mellan säsong 2 och 3 av äventyret med Pablo Pascal i spetsen – vilket vi tydligt märkte i avsnitt fem och sex. Vi ska ju förstås heller inte utesluta möjligheten att Boba dyker upp i Mandos framtida avsnitt.

När kommer The Book of Boba Fett säsong 2?

Skulle serien få sig en till säsong är det tänkbart att den dyker upp under hösten 2023. Det borde då fortfarande vara mellan säsong 3 och 4 av The Mandalorian. Men i dagsläget finns det för lite underlag för att vi ska våga utgå från detta. Tills vi vet mer får vi helt enkelt hålla tummarna för att återse Temuera Morrison och gänget.

Filmtopp håller dig uppdaterad om säsong 2 av "The Book of Boba Fett".

MER LÄSNING:

NÄSTA ARTIKEL