Taika Waititi avslöjar vilken Marvel-Chris han gillar bäst

Taika Waititi avslöjar vilken Marvel-Chris han gillar bäst

  • Disney+
Emil Oscar Rasmussen
24 juni 2022 kl. 18:15

Chris, Chris eller Chris?

Chris Evans, Chris Pratt eller Chris Hemsworth, vilken Marvel-Chris föredrar egentligen "Thor: Love and Thunder"-regissören? Taika Waititi fick frågan på röda mattan och gav ett diplomatiskt men ärligt svar.

I går, den 23 juni, hade Thor: Love and Thunder premiär i USA och flera av filmens profiler var på plats på röda mattan, inklusive filmens regissör och manusförfattare, Taika Waititi.

Regissören har arbetat med både Chris Hemsworth och Chris Pratt,i den nya Thor-filmen, och han kommer dessutom nyligen från ett samarbete med en annan känd Marvel-Chris, i form av Chris Evans, som han gjorde nysläppta Lightyear tillsammans med. Efter att ha jobbat med alla tre skådespelare bakom de tre karaktärerna Thor, Peter "Star-Lord" Quill och Captain America, fick han frågan om han har en favorit bland dem.

– Jag kan inte, du vet vad jag måste säga, börjar Waititi undvikande.

Han behöver dock ingen direkt övertalning för att ändå avslöja sin preferens:

– Sanningen är att Chris [Hemsworth] är en nära vän till mig och jag älskar de andra Chrisarna, de andra Chrisarna är fantastiska, missförstå mig inte, jag älskar de Chrisarna, men den här Chrisen (Hemsworth) är min Chris, säger han med glimten i ögat.

Även Karen Gillan, som spelar Nebula i MCU (Marvel Cinematic Universe) fick svara på frågor om alla Chris-skådespelare, men hon slapp välja ut en favorit.

– Jag känner ärligt talat att det numera finns så många Chris att man inte kan anställa några fler Chris för att spela superhjältar, säger stjärnan skämtsamt.

Hon säger också att hon inte sett några tecken på rivalitet bland alla Chris-skådespelarna.

Några recensioner av filmen kommer inte ut förrän den 7 juli, men efter premiären har en och annan delat med sig av sina tankar på sociala medier, och reaktionerna ser ut att vara överväldigande positiva, även om en och annan verkar hålla Waititis Thor: Ragnarök som aningen roligare.

Mer läsning:

ANNONS
ANNONS
NÄSTA ARTIKEL