Nu på bio

Det senaste på biofronten!

Ant-Man

T.I. anklagas för sexuella övergrepp – återvänder inte i Ant-Man 3

  • Disney+
Oskar Pettersson
Oskar Pettersson | Nyhet
02 mars 2021
Oskar Pettersson
Oskar Pettersson | Nyhet
02 mars 2021

Rapstjärnan i blåsväder efter anklagelser om grova brott.

Sångaren och skådespelaren T.I. kommer inte att medverka i den uppkommande Ant-Man-filmen. Detta efter att han tillsammans med sin fru har anklagats för en rad brott, däribland sexuella övergrepp.

Det står sedan tidigare klart att det kommer en tredje film i Ant-Man-serien med Paul Rudd i huvudrollen. Förutom Rudd väntas även Evangeline Lilly, Michelle Pfeiffer och Michael Douglas återvända till sina karaktärer i filmen som har fått titeln Ant-Man and the Wasp: Quantumania.

Någon som publiken däremot inte kommer få se i den tredje installationen är rapparen T.I. och hans karaktär Dave. Detta rapporterade The Hollywood Reporter under måndagen efter att sångaren tillika skådespelaren under en längre tid blivit anklagad för flera brott, däribland sexuella övergrepp.

MER LÄSNING: Kommande Marvel-filmer 2021!

Kidnappning, sexuella övergrepp och narkotikabrott.

T.I.
T.I. återvänder in nya Ant-Man-filmen. Foto: Disney.

Det var i januari som anklagelser om sexuella övergrepp började florera på sociala medier riktade mot T.I. och hans fru Tameka Harris. Nu har sammanlagt elva kvinnor anklagat paret för flera grova brott som, förutom påståendet om sexuella övergrepp, innehåller bland annat kidnappning, narkotikabrott och trakasserier.

Händelserna, som ska ha ägt rum mellan 2005 och 2018, har alla kraftigt förnekats av T.I. och hans hustru. Detta genom ett uttalande från deras advokat.

Uppgifterna om rapparens uttåg ur Ant-Man-serien kommer enligt The Hollywood Reporter från en källa med insyn i projektet. Huruvida beslutet är kopplat till anklagelserna riktade mot stjärnan är fortfarande oklart.

Ant-Man and the Wasp: Quantumania har fortfarande inte gått in i produktion men väntas ha premiär någon gång under 2022.

NÄSTA ARTIKEL